به گزارش خبرنگاران، ایرج رحمانی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران، با بیان اینکه نگاه به ورزش جنسیتی نیست افزود: ورزش مقولهای است که نمیتوان آن را محدود به جنسیت و یا قشر خاصی کرد، ولی با توجه به اینکه ممکن است در بخش استفاده از سالنهای مشترک محدودیتهایی برای بانوان وجود داشته باشد، در هر 7 شهرستان استان، 7 سالن اختصاصی بانوان احداث شده است.
وی، اظهار داشت: در مرکز استان نیز مجموعه مادران و کودکان که در نوع خود یکی از مجموعههایی کمنظیر در کشور است، شامل سالنهای چند منظوره، سالنهای رزمی، سالنهای بدون توپ، تنیس و سالن رزمی است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: راهاندازی چندین آژانس ویژه بانوان در کنار اماکن ورزشی بانوان نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است تا زنان و دختران که به این مراکز مراجعه میکنند در تردد خود مشکلی نداشته باشند.
رحمانی، با اشاره به اینکه 23 رشته ورزشی فعال بانوان در استان فعالیت دارند، تاکید کرد: 15 هزار ورزشکار زن در این 23 رشته به صورت سازمان یافته به صورت حرفهای و قهرمانی فعالیت ورزشی دارند.
وی افزود: تکواندو، ووشو، جودو، رشتههای رزمی، والیبال و تیر و کمان از رشتههایی هستند که بانوان زنجانی توانستهاند حضور درخشانی در عرصه جهانی و آسیایی در آنها داشته باشند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان، در خصوص ورزشهای همگانی یادآورشد: در حال حاضر 100 هزار بانوی ورزشکار در این رشته ساماندهی شدهاند و حضور بانوان در این رشتهها به ویژه پیادهرویهای خانوادگی بسیار پررنگتر از حضور مردان است.
نظر شما