به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری اعلام برنامههای ستاد مرکزی اعیاد شعبانیه برای برگزاری جشن های این ماه با سخنرانی رئیس این ستاد قدرت الله زنجانی پیش از ظهر امروز یکشنبه 19 خردادماه در این ستاد برگزارشد.
زنجانی با تبریک ماه شعبان گفت: درسال تولید حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی هستیم جشن های امسال مصادف شده با حماسه سیاسی ای که مردم در 24 خرداد خواهند آفرید. ما به همه محله ها و مناطق یادآور شدیم که کارتان پر شور کردن این حماسه است. از نظر حماسه اقتصادی نیز این ستاد اکثراً از اجناس داخلی استفاده کرده و برای چراغانی میادین و خیابانهای شهرها برای جلوگیری از اسراف به جای ریسههای برقی از پرچم سلفونی و لامپهای کم مصرف کوچک استفاده کرده ایم که از تولید داخل هم حمایت بشود. ستاد به اجناسی که در اختیار هیئات و مردم قرار میدهد سوبسید پرداخت کرده و اجناس با کیفیت بالا با قیمت ارزان در اختیار آنان قرار میگیرد. از جمله این اجناس پرچم در ابعاد مختلف، ریسه پارچه ای، لامپ ریسه، ریسه سوزنی، کتاب، شربت، ریسه توپی و شیرنی و شکلات است. 95 درصد اجناس خریداری شده همه از تولیدات داخلی است.
وی افزود: بیش از 313 هزار تشکل های فرهنگی مذهبی و هیأت و بنیادها در ایران و جهان و 313 شهر و 110 هزار محله در 110 کشور جهان نیمه شعبان را جشن خواهند گرفت.
رئیس ستاد مرکزی اعیاد شعبانیه یادآور شد: امیدواریم در این ماه مانند ماه محرم و رمضان گناه کمتر بشود و مردم حتی الامکان از گناه پرهیز کنند و حسنات انجام بدهند.
زنجانی تصریح کرد: این جشن ها از پنجم شعبان شروع و تا پانزدهم شعبان ادامه می یابد. که به ترتیب روزها به نام "نیایش، مهدویت و حماسه حضور"، مهدویت و معرفت، مهدویت و اطاعت، مهدویت و فرهنگ جهادی، مهدویت و خانواده، مهدویت و بانوان منتظر، مهدویت و جوان، مهدویت و انقلاب اسلامی، مهدویت و رسانه، منجی و وحدت ادیان، مهدویت و بیعت نامگذاری شده اند.
وی یادآورشد:برنامه های فرهنگی، هنری، شادی آور و نور افشانی داریم. ایستگاههای پذیرایی صلواتی و فرهنگی و هنری و آذین بندی و چراغانی میادین و خیابانها که به عهده شهرداریهاست و محلات و کوچهها با خود مردم است البته با نظارت این ستاد همگی از برنامههای این جشنهاست.
رئیس ستاد مرکزی اعیاد شعبانیه تصریح کرد: مساجد و بسیج مردمی در برگزاری جشن ها با مردم همکاری می کنند. ائتلاف بزرگی امسال برای برپایی این جشن ها شده از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه علمیه، بنیاد فرهنگی حضرت موعود(عج)، صدا و سیما، پژوهشگاه مهدویت و آینده پژوهی، مرکز تخصصی مهدویت مسجد مقدس جمکران، و چند تشکل دیگر برنامه های ویژه دهه مبارکه مهدویت و نیمه شعبان را برگزار می کنند.
وی در پایان تأکید کرد: امیدواریم این کارهای ما سبب بشود که آقا هرچه زودتر ظهور کند و از برکات و نعمات جهان پس از ظهور بهره مند بشویم.
نظر شما