به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ در تهران، در همین رابطه "پير ريتر" رئيس دفتر نمايندگی کميته بينالمللی صليب سرخ در ايران گفت: در طول 150 سال گذشته ماهيت درگيری ها تغيير بسياری کرده که اين خود چالشهای جديدی را برای کار بشردوستانه بهوجود آورده است؛ برای مثال خشونت عليه بيماران و کارکنان مراقبتهای درماني مشكل بزرگي است که کمتر به آن پرداخته شده و در عين حال شمار ناگفتهای از افراد را که نيازمند درمان هستند تحت تأثير قرار می دهد. چالش ديگر مربوط به اعضای خانوادههايی ميشود که در آشفتگی درگيری مسلحانه از يکديگر جدا افتادهاند که اين امر موجب نگرانی بزرگی ميشود.
به گفته وی کميته بينالمللی صليب سرخ تلاش می کند تا درد و رنج ايجاد شده بهسبب اين چالشها و بسياری پيامدهای ديگر خشونتهای مسلحانه را تسکين دهد. وی افزود: نهضت بينالمللي صليب سرخ و هلال احمر بزرگترين شبکه بشردوستانه در جهان است که از ميليون ها داوطلب و متخصص تشکيل شده است که براي کمک به نيازمندترين افراد تلاش ميکنند. ما به همراه شرکای خود در نهضت و بهويژه در ايران با همکاری جمعيت هلال احمر ايران، به تلاش براي يافتن راههای مقابله با چالشهای فعلی و پيش رو ادامه خواهيم داد.
روز گذشته همچنين کتاب درسی تازهای درباره حقوق بينالمللی بشردوستانه به تأليف دکتر "محمدرضا ضيائی بيگدلی" استاد بازنشسته حقوق بينالملل از دانشگاه علامه طباطبايی رونمايي شد. دکتر بيگدلي متخصص اين رشته، در رويدادهای علمي بسياری که بر حقوق بينالمللی بشردوستانه متمرکز بودهاند و با همكاری کميته بينالمللی صليب سرخ و کميته ملی حقوق بشردوستانه برگزار شدهاند، حضور برجستهای داشته است.
نظر شما