۳ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۳۵

نبی لو خبر داد:

جمع آوري بیش از یک هزار و 300 ميليارد ريال زكات/اجرای پنج هزار و ۲۰۰ طرح در قالب طرح زكات

جمع آوري بیش از یک هزار و 300 ميليارد ريال زكات/اجرای پنج هزار و ۲۰۰ طرح در قالب طرح زكات

سمنان - خبرگزاری مهر: دبير ستاد زكات كشور از جمع آوری يك هزار و ۳۶۰ ميليارد ريال زكات در كشور طی سال گذشته خبر داد و گفت: این امر در راستای محرومیت‌زدایی از سطح جامعه انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین نبی لو صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در سال حماسه اقتصادي جمع آوري دو هزار و ۶۰۰ ميليارد ريال زكات در كشور هدف گذاري شده، افزود: اين رقم حدود دو برابر زكات جمع آوري شده سال ۹۱ است كه شوراي مركزي كميته امداد كشور با توجه به نامگذاري سال ۹۲ به عنوان سال حماسه اقتصادي مصوب كرده است.

وی با توجه به دو برابر شدن دريافت زكات در سال ۹۲ گفت: تحقق اين امر امكان پذير است به طوريكه به رغم اينكه سهميه استان سمنان امسال ۳۵ ميليارد ريال تعيين شده است اما مسئولان كميته امداد دريافت ۱۷۰ ميليارد ريال را برنامه ريزي و در حال جمع آوري اين رقم هستند.

جمع آوری 480 میلیارد ریال زکات طی سه ماهه اول سالجاری

دبير ستاد زكات كشور به زكات دريافت شده در سه ماهه اول امسال اشاره كرد و گفت: در اين مدت به رغم اينكه هنوز فصل برداشت محصولات آغاز نشده ۴۸۰ ميليارد ريال زكات جمع آوري شده كه اين رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل بيش از ۷۰ درصد رشد دارد.

وي گفت: دولت نيز براي كمك به اجراي طرح هاي عمراني مطابق با زكات جمع آوري شده اعتباراتي اختصاص مي دهد و امسال در بودجه كشور ۹۵۰ ميليارد ريال پيش بيني شده كه هنوز رقمي پرداخت نشده است.

نبي لو خاطرنشان كرد: در سال ۹۱ نيز يك هزار ميليارد ريال اختصاص يافته بود كه ۳۸۰ ميليارد ريال آن پرداخت شد.

اجرای پنج هزار و ۲۰۰ طرح در قالب طرح زكات

دبير ستاد زكات كشور در خصوص طرح هاي در دست اجراي اين نهاد در قالب طرح زكات اظهار داشت: هم اكنون پنج هزار و ۲۰۰ طرح در حال اجرا است كه از اين تعداد دو هزار طرح مرمتي و بقيه احداثي است.

وی گفت: علاوه بر ۹ قلم محصول اصلي از ساير محصولات نيز به عنوان زكات مستحبي دريافت مي شود به طوريكه از ۴۸۰ ميليارد ريال زكات امسال ۸۰ ميليارد ريال آن مستحبي بوده است.

نبی لو، احیا و فرهنگ سازی زکات را کمک به تحقق حماسه اقتصادی دانسته و گفت: فاصله گرفتن از اقتصاد اسلامی منشا بروز مشکلات اقتصادی در جامعه است.

زکات برای انجام بسیاری از مسائل از جمله رفع فقر در جامعه کاربرد دارد

دبير ستاد زكات كشور با اشاره به نقش روحانیان در احیای زکات، اظهار داشت: در جامعه شیعی، علما و روحانیان از جایگاه برجسته ای در میان مردم برخور دارند.

وی با بیان این که روش های مختلفی برای تبلیغ و اعتمادسازی در ترویج احیای زکات پیش بینی شده است، تصریح کرد: با نفوذترین و کاربردی ترین روش، حضور مبلغان در میان مردم و فرهنگ سازی پرداخت زکات است.

نبی لو تاکید کرد: زکات برای انجام بسیاری از مسائل از جمله رفع فقر در جامعه کاربرد دارد.

ترویج زکات ازپایه های اقتصاد اسلامی است

دبير ستاد زكات كشور با تاکید بر اینکه ترویج زکات یکی از پایه های اقتصاد اسلامی است، ابراز داشت: اگر زکات در جامعه احیا شود، هیچ نیازمندی در جامعه وجود نخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه اگر پرداخت زکات در جامعه اجرایی شود، نیازهای فردی و اجتماعی جامعه در مسائل اقتصادی رفع می شود، تصریح کرد: با اقتصاد بشری که پایه و اساس آن احتکار است، باید شاهد عدم نزول برکات الهی و مشکلات مردم باشیم.

نبی لو در خاتمه با اشاره به این که در راستای برآورده شدن حماسه اقتصادی اقداماتی در ستاد احیای زکات کشور برنامه ریزی شد، خاطرنشان کرد: نخستین اقدام شورای مرکزی زکات، افزایش پیش بینی جذب  مالی نسبت به سال گذشته بود.

کد خبر 2104095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha