به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سهيل خاكشور ظهر يكشنبه در جمع خبرنگاران، با اعلام افزايش 45 درصدي ميزان جرائم اينترنتي در خراسان شمالي در مدت پنج ماهه نخست سال جاري، اظهار داشت: علت اين افزايش عدم آشنايي مردم با وظايف پليس فتا، افزايش استفاده از اينترنت، موارد جذاب اينترنتي مانند بازي هاي آنلاين و ... بوده است.
وي تصريح كرد: بيشترين آسيب هاي فضاي مجازي در سال 92، مربوط به سرقت اينترنتي و برداشت غير مجاز از حسابهاي بانكي بوده كه مورد اخير 37 درصد از جرايم را به خود اختصاص داده است.
رئيس پليس فتا استان، تعداد متهمين برداشتهاي غيرمجاز اينترنتي در خراسان شمالي كه در سال جاري دستگير شده اند را شانزده نفر اعلام كرد و از كاربران فضاي مجازي خواست تا ضمن هوشياري نسبت به صفحات جعلي، ايميل هاي وسوسه كننده مانند تقسيم ارث و برنده شدن جوايز را جدي نگرفته و حتي المقدور رمز و كد كاربري خود را در اختيار متصديان كافي نت ها قرار ندهند.
وي با بيان اينكه طي دو هفته گذشته سه كافي نت متخلف استان شناسايي و سه مورد ديگر نيز پلمپ شدند، افزود: استفاده از فيلتر شكن، مشكل دوربين مدار بسته و نگهداري اطلاعات شخصي افراد در فضاي مجازي از تخلفات اين كافي نت ها بوده است.
سرهنگ خاكشور در ادامه با اشاره به كلاه برداري هاي پيامكي در استان اظهار داشت: افراد پيامك هايي با موضوع پيدا كردن طلا و برنده شدن در قرعه كشي بانكها كه از شماره هايي مشكوك ارسال شده را جدي نگيرند و در صورت دريافت اين پيامك ها، پليس فتاي استان را در جريان قرار دهند.
وي در پايان با بيان اين كه عمده متهمين در پليس فتاي خراسان شمالي افراد زير 23 سال هستند، اظهار كرد: شهرستانهاي شيروان و اسفراين بيشترين تخلفات اينترنتي را دارند.
نظر شما