۱۸ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۴۲

پور بصیر خواستار شد؛

بازسازی و نوسازی صنایع تبدیلی کشاورزی نیازمند همت جدی دولت و وزارت کشاورزی است

بازسازی و نوسازی صنایع تبدیلی کشاورزی نیازمند همت جدی دولت و وزارت کشاورزی است

کرج – خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از دولت و وزرات جهاد کشاورزی درخواست کرد تا نگاه ویژه ای به بازسازی و نوسازی صنایع تبدیلی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز نشست خبری علیرضا بصیر پور مدیر کل دفتر امور صنایع وزارت جهاد کشاورزی با حضور خبرنگاران با حدود یک ساعت تاخیر آغاز شد، اما دلیل تاخیر برگزاری این نشست انتظار حضور خبرنگاران دعوت شده به این جلسه بود که در نهایت با عدم حضور برخی این نشست با حضور تنها شش نفر از خبرنگاران که از میان آنها سه نفر از خبرگزاری های رسمی کشور شرکت کرده بودند، آغاز شد.

پور بصیر در این نشست کشاورزی ایران را کشاورزی صاحب رتبه در منطقه عنوان کرد و اظهار داشت: در برخی اقلام از جمله محصولات باغی، زعفران، پسته، برنج، جو، ذرت، حبوبات و ... ایران داری رتبه های تک رقمی در تولید است.

وی ادامه داد: کشور ما در تولید برنج، جو، سیب زمینی و چغندر قندر در خاورمیانه رتبه دوم، در ذرت و حبوبات رتبه سوم، در تولید گندم رتبه چهارم را در خاورمیانه و در تولید محصولات باغی نیز جزو 10 کشور اول جهان به شمار می رود.

مدیر کل دفتر امور صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در حال حاضر 110 میلیون تن مواد خام کشاورزی در کشور تولید می شود، اعلام کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده در برنامه پنجم توسعه ای میزان باید به 140 میلیون تن برسد.

پور بصیر گفت: وجود پتانسیل های مناسب کشاورزی موجب شده است تا سرمایه گذاری ها خوبی در زمینه فراوری محصولات کشاورزی در کشور صورت بگیرد.

وی با اشاره به ظرفیت 100 میلیون تنی فراوری محصولات کشاورزی در کشور، تصریح کرد: خوشبختانه کشور ما جایگاه خوبی در منطقه به لحاظ فراوری و کیفیت آن دارد و اگر برخی مشکلات ساله های اخیر به وجود نمی آمد می توانستیم محصولات را علاوه بر خاورمیانه به کشورهای اروپایی نیز صادر کنیم.

پیش بینی بازسازی 1400 واحد از صنایع تبدیلی و تکمیلی

مدیر کل دفتر امور صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: بازسازی و نوسازی واحد های صنایع تبدیلی و تکمیلی یک رویکرد مهم در بخش کشاورزی به شمار می رود که امید است دولت و وزارت جهاد کشاوری با جدیت بیشتری به این بخش توجه کنند.

پور بصیر اعلام کرد: از ابتدای برنامه پنجم توسعه 400 واحد از صنایع تبدیلی و تکمیلی بازسازی و نوسازی شده است که این تعداد باید به هزار و 400 واحد برسد.

وی در ادامه به اعتبارات جذب شده در طرح توسعه کشاورزی برای صنایع تبدیلی و تکمیلی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه توانستیم از منابع اواخر سال 90 که در اختیار بخش فراوری قرار گرفت در ابتدای سال 91 بیش از 505 میلیارد تومان از منابع را برای کل صنایع تبدیلی و تکمیلی جذب یا عقد قرار داد کنیم.

مدیر کل دفتر امور صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در پایان گفت: از اعتبارات جذب شده بیش از 60 میلیارد برای بازسازی و نوسازی واحدها در نظر گرفته شده است.

کد خبر 2132241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha