۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۵:۲۲

رئیس دانشگاه مطرح کرد:

درخواست دانشگاه علم و صنعت برای واگذاری ماهواره ژئو

درخواست دانشگاه علم و صنعت برای واگذاری ماهواره ژئو

رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به پرتاب موفقيت‌آميز ماهواره نويد و در مدار قرار گرفتن و انجام موفق ماموريت‌هايش گفت : طراحی و ساخت ماهواره ظفر در دست اجراست و اگر ماهواره ژئو نيز به دانشگاه واگذار شود مي‌توان از ظرفيت تمام دانشگاه در بخش فضايی استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سعید جبل عاملی در گردهمايی اعضای هيات علمی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصيلی 93-1392، با اشاره به تدوين دو سند راهبردی در دانشگاه، به تبيين برخی دستاوردهای حاصل از اجرای اين دو برنامه پرداخت.

وی به تبيين فرصتها و چالش‌های پيش روی دانشگاه پرداخت و گفت: يکی از مهمترين مطالبات در رابطه با دانشگاه‌ها، مطالباتی است که مقام معظم رهبری در حوزه‌های مختلف از دانشگاهيان دارند و در مباحث مهم توليد دانش و علم فناوری مطرح فرموده‌اند و اولين آن، نقش‌آفرينی دانشگاه در تحولات ملی و منطقه‌ای و جهانی است.

رئيس دانشگاه علم و صنعت، تغيير ساختار دانشگاه و توسعه پژوهشگاه و ايجاد مراکز تحقيقاتی ماموريت‌گرا را از زمينه‌های پاسخ به اين مطالبات برشمرد و گفت: از چالش‌های دانشگاه در بحث پژوهشگاه، تمايل اغلب اساتيد به کار فردی است و از اولويت‌های ما تاکيد بر فعاليت گروهی است.

وی گفت: تلاش داريم مديريت پروژه‌های کلان را داشته باشيم. وجود بيش از 1200 دانشجوی دکتری و 3000 دانشجوی کارشناسي‌ارشد، توان بزرگی است و به دنبال ماموريت‌های تحقيقاتی جديد هستيم.

طراحی و ساخت ماهواره ظفر در دست اجرا

وی با اشاره به افزايش اعتبار ملی و بين‌المللی دانشگاه پس از پرتاب موفقيت‌آميز ماهواره نويد و در مدار قرار گرفتن و انجام موفق ماموريت‌هايش گفت طراحی و ساخت ماهواره ظفر در دست اجراست و اگر ماهواره ژئو نيز به دانشگاه واگذار شود مي‌توان از ظرفيت تمام دانشگاه در بخش فضايی استفاده کرد.

جبل عاملی جذب 120 عضو هيات علمی جديد در 5-4 سال اخير را از فرصت‌های دانشگاه برشمرد و تاکيد کرد: ظرفيت اين دانشگاه برای پذيرش عضو هيات علمی، دو برابر ظرفيت فعلی است و بايد خون تازه در رگ‌های دانشگاه جاری شود.

وی گفت: بايد برای اعضای جديد هيات علمی، ماموريت آموزشی و تحقيقاتی جديد تدوين کنيم.

 وی در پايان تصريح کرد: بايد حميت و وحدت آحاد دانشگاهيان و به ويژه اساتيد حفظ شود و رمز موفقيت دانشگاه علم و صنعت در حوزه‌های توليد علم و ارتقای وجهه علمی بين‌المللی را اجتناب از پرداختن به حواشی و تنش‌های سياسی دانست.

عبور از هرمساله حاشیه دار

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: اکنون ما را دانشگاهی مي‌شناسند که در حوزه علم و فناری، پيشتاز است و ما بايد همچنان به اولويت‌های علمی بها دهيم و از هر مساله حاشيه‌دار به عنوان حاشيه عبور کنيم.

کد خبر 2142998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha