عليرضا اصغري در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حادثه چندي پيش روستاي خيج افتادن سه نفر در داخل چاه كه منجر به فوت شدن آنان شد گفت: ضمن ابراز تاسف از نحوه امدادرساني به حادثه ديدگان، حادثه مذكور و تسليت به بازماندگان بايستي به عرض برسانم تجهيز آتشنشانيها به امكانات و وسايل امداد و نجات از وظايف ذاتي شهرداريها بوده كه تاكنون با وجود تذکرهای مكرر به شهرداري و شركت عمران مبنيبر تكميل كامل امكانات امدادي متناسب با حوزي كاري متاسفانه به اين مهم توجهي نشده است.
وی افزود: اميدواريم بتوانيم از اعتبارات ستاد حوادث در سال جديد و همچنين خودياري شهرداريها، آتشنشانيها را به وسايل امداد پيشرفته مجهز کنیم.
بهره برداری از ساختمان اداري هلال احمر چناران در آينده نزديك
وی افزود: يكي از مشكلات اساسي در راهاندازي اداره هلال احمر در شهرستان نبود ساختمان اداري براي حوادث اداره مذكور بوده كه با پيگيري فرمانداري وهمكاري شهرداري محترم زمين در اختيار جهت هلال احمر قرار گرفته و از اعتبارات ستاد حوادث نيز تا كنون قريب به 2ميليارد ريال نيز هزينه شده و خوشبختانه ساختمان در حال اتمام است.
وي افزود: پيگيريهاي جدي نيز توسط فرمانداري از طريق مسئولان استاني و كشوري صورت گرفته كه ساختار مصوب اداري هم به شهرستان اختصاص يابد به زودي شاهد استقرار اداره هلال احمر مستقل در چناران باشيم.
پیشرفت 80 درصدی فیزیکی اتاق بحران در چناران
اصغري در پاسخ به سئوال اينكه اتاق بحران به چه منظور ساخته شده و چه زمانی به بهره برداري مي رسد گفت: اتاق بحران براي بررسي اسكان اضطراري و برگزاري جلسات شوراي مديرت بحران در مواقع بحرانهاي عظيم همچون زلزله است، كه خوشبختانه در چناران اين سالن در حال احداث بوده و حدود 80 درصد پيشرفت فيزيكي داشته واميدواريم بزودي افتتاح شود.
وي بيان داشت: البته در صورت افتتاح جهت كارهاي فرهنگي و ورزشي مورد استفاده قرارخواهد گرفت و در مواقع بحران نيز در اختيار ستاد مديريت بحران شهرستان خواهد بود.
دبير ستاد بحران چناران همچنين در پاسخ به سئوال اين كه براي تقويت نيروهاي امداد و نجات در چناران و گلبهار بهتر نيست از طريق شهرداريهاي مناطق مختلف اين قسمت واحد آتش نشاني تقويت شود جواب داد: گرفتن نيرو براي آتشنشانيها ضوابط خاصي دارد كه با آزمون و از طريق سازمان شهرداريهاي كشور صورت ميپذيرد.
انتقاد از بکار گیری افراد در شرف بازنشستگی برای امداد و نجات
وی افزود: ليكن جابجايي نيروها در داخل آتشنشانيها با مديريت شهرداري است كه گاه مشاهده مي شود نيروهاي امداد و نجات افراد در شرف بازنشستگي هستند، كه با ديد استراحت به آتشنشاني منتقل و قطعاٌ اين موضوع باعث عدم خدمت رساني صحيح مي گردد.
اصغري ادامه داد: آموزش نيروها نيز متاسفانه در آتشنشانيها جدي گرفته نمي شود كه اميدواريم اين موضوع پيگيري و كلاسهاي آموزشي براي آتش نشانان شهرداريهاي چناران، گلبهار و گلمكان برگزار شود.
دبير شوراي هماهنگي مديريت بحران شهرستان چناران در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه چرا دبير شهرستان بايد در گلمكان مستقرباشد چرا در فرمانداري شهرستان نيست پاسخ داد: در ابتداي قبولي سمت دبيري شوراي هماهنگي مديريت بحران شهرستان بنده مسئول دفتر فني فرمانداري بودم و بعد بنا به دلايل ساختاري و اداري طبق تقاضاي خودم به شهرداري گلمكان منتقل شدم و در واقع دبير بحران شهرستان در گلمكان مستقرنيست بلكه در مركز شهرستان مستقر است.
وی افزود: در داخل فرمانداري نيز اتاق بحران تحت مديريت فرماندار فعال است و طبق هماهنگي بعمل آمده دبير بحران در حين و بعد از وقوع بحران هيچ كاري غير از پيگيري حل مشكلات بحراني انجام نميدهد.
نظر شما