۱۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۵۹

مسافر آستانه در گفتگو با مهر:

کیفیت آثار نمایشی فدای نفس برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی مریوان شده است

کیفیت آثار نمایشی فدای نفس برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی مریوان شده است

مریوان - خبرگزاری مهر: داور هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان گفت: متاسفانه مسئولان برگزار کننده این جشنواره تنها به دنبال برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی مریوان هستند و به کیفیت بخشی به این جشنواره اهمیت چندانی نمی دهند.

حسین مسافر آستانه در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: شهرستان مریوان در حال حاضر به عنوان یک شهر فرهنگی در سطح کشور و حتی دیگر کشورهای دنیا با نام پایتخت تئاتر خیابانی شناخته شده و باید از ظرفیت به خوبی استفاده کرد.

وی افزود: متاسفانه مسئولان و متولیان برگزار کننده هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان در این دوره تنها به دنبال برگزار شدن این جشنواره بوده اند و به کیفیت آثار ارائه شده و نحوه برگزار شدن این جشنواره هیچگونه توجهی نداشته اند.

این هنرمند برجسته هنر تئاتر کشور ادامه داد: شناخته شدن نام مریوان با نام تئاتر خیابانی در دنیا یک فرصت بی نظیر برای گسترش و تعمیق فرهنگ و هنر در این منطقه است که امیدواریم مسئولان با بی توجهی به این مهم این فرصت را از دست ندهند.

مسافر آستانه با بیان اینکه بسیاری از استان های کشور به دنبال برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی و انتقال آن به شهر خود هستند، یادآور شد: مسئولان برگزار کننده جشنواره تئاتر خیابانی باید با جدیت بیشتری در این زمینه فعالیت کنند.

وی بیان کرد: شهری مانند شهر مریوان با این پیشینه فرهنگی و هنری که دارد می تواند بیش از این در برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی موفق باشد و این خطر به وضوح دیده می شود که جشنواره تئاتر خیابانی مریوان به روزمرگی در برگزاری نزدیک می شود.

داور هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان گفت: مسئولان برگزار کننده این جشنواره باید سعی کنند برای برگزاری دیگر دوره های این جشنواره ایده و نظرات متنوع و جدیدی را ارئه دهند که در غیر این صورت بسیاری از مخاطبان خود را می تواند از دست دهد.

مسافر آستانه افزود: می توان با تمهیدات بهتر و ایده های نوین و در بازه زمانی طولانی تری زمینه ای را فراهم کرد تا مردم مریوان هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی بهره بیشتری از برگزاری این جشنواره ببرند.

وی اظهار داشت: نباید به دید یک جشنواره محلی و یا یک جشنواره منطقه به جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان نگاه کرد زیرا این جشنواره در تمام دنیا شناخته شده است.

این هنرمند برجسته هنر تئاتر کشور ادامه داد: در افتتاحیه هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان می شد با یک کارگردانی قوی تر و بهتر برنامه های متنوع که با فرهنگ مردم کردستان نیز نزدیک تر است را برگزار کرد تا تمام مردم برای دنبال کردن این جشنواره تا روز آخر همچنان با انگیزه و پر نشاط باشند.

مسافر آستانه یادآور شد: مراسم افتتاحیه باید در خور یک جشنواره بین المللی اجرا می شود چرا که این جشنواره یک فرصت بزرگ برای شهر فرهنگی مریوان است تا روز به روز خود را بیشتر در دنیا به عنوان پایتخت تئاتر خیابانی معرفی کند.

وی بیان کرد: برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره تئاتر خیابانی مریوان می توان از ظرفیت نخبه های تئاتر کشور بهره برد و امیدواریم جشنواره نهم به مراتب بهتر از این دوره برگزار شود.

داور هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت تئاتر در ایران اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حال تئاتر کشور بسیار خوب است و باید به این هنر بیش از این بها داد.

مسافر آستانه افزود: تا زمانی که هنرمندان عرصه تئاتر عاشقانه به کار خود نگاه کنند و کار خود را ادامه دهند هیچ مانعی نمی تواند سد راه آنها شود و در روند گسترش هنر تئاتر در کشور خللی ایجاد کند.

وی به انتظارات خود به عنوان فردی از خانواده بزرگ هنری تئاتر کشور از دولت یازدهم اشاره کرد و اظهار داشت: باید سعی شود هنر تئاتر در بدنه فعالیتهای هنری کشور باقی بماند و موانعی را که باعث توقف حرکت های فرهنگی می شود، حذف کرد.

این هنرمند برجسته هنر تئاتر کشور یادآور شد: مدیران دولت تدبیر و امید باید به خوبی ارزش های زنده نگه داشتن هنر تئاتر به عنوان یک فرهنگ اصیل در کشور را درک کنند و زمینه رشد و گسترش این هنر را فراهم کنند.

کد خبر 2148160

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha