۱۹ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۰۵

ابراهیمی:

بانک های اسلامی در یک جامعه ضامن توسعه همه جانبه هستند

بانک های اسلامی در یک جامعه  ضامن توسعه همه جانبه هستند

رشت - خبرگزاری مهر: مدير عامل بانک انصار کشور گفت: بانک های اسلامی در یک جامعه ضامن توسعه و پیشرفت همه جانبه هستند و می توانند مشکلات زیاد از قبیل اقتصادی و غیر اقتصادی را رفع کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله ابراهیمی پنجشنبه شب در جمع مدیران سیستم بانکی در رشت افزود: بانکداری اسلامی در بردارنده احکام، قواعد و اصول نظام اقتصاد اسلامی است که بزرگترین هدف آن گسترش عدالت اجتماعی در کشور است.

وی اظهارداشت: بانکداری اسلامی با حمایت از اقشار و طبقات محروم جامعه در ایجاد عدالت اقتصادی نقش مهمی را بازی می کند و با هدف قرار دادن احکام اقتصادی نظام اسلام می تواند رشد و شکوفایی جامعه را تضمین کند.

مدير عامل بانک انصار کشور در ادامه با اعلام اینکه گیلان رتبه دوم جذب منابع را در بین شعب این بانک در کشور کسب کرده است، گفت: سیستم بانکی نقش مهمی در پویایی اقتصادی، اشتغال، تولید و رفاه اجتماعی دارد.

وی با بیان اینکه بيش از 9 ميليون حساب فعال در کشور از افتخارات بانک انصار است، افزود: براین اساس بانک انصار در حدود 10 درصد از جمعيت کل کشور را زیر پوشش خود قرار داده است.

مدير عامل بانک انصار کشور با اشاره به اینکه بانک انصار برای رسیدن به شاخص های سازمان پاک اهتمام ويژه ای درباره سلامت اداری و مبارزه با مفاسد مالی دارد، اظهار داشت: از اين رو اين بانک در نخستین دوره جايزه ملی به عنوان بنگاه برتر اقتصادی کشور تندیس مديريت سلامت اداری را از آن خود کرد.

وی با اشاره به اینکه ﻣﺒﻨﺎى ﺑﺎﻧﮑﺪارى اﺳﻼﻣﻰ ﻣﺸﺨﺺ ﺑﻮدن ﻣﺴﯿﺮ ﺼﺮف ﻣﻨﺎﺑﻊ و ﻧﻈﺎرت ﺑﺮ این روند است، ادامه داد: ﺑﺮاﯾﻦ اﺳﺎس در ﺑﺎﻧﮑﺪارى اﺳﻼﻣﻰ وﺟﻮه ﺳﭙﺮده ﮔﺬاران ﻃﺒﻖ ﻣﻮازﯾﻦ ﺷﺮﻋﻰ و ﺣﻘﻮﻗﻰ در ﻗﺎﻟﺐ ﻋﻘﻮد ﻣﻌﯿﻦ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬارى ﻣﻰ ﺷﻮﺪ.

ابراهیمی همچنین دیگر دستاورد بانکداری اسلامی را توجه به زمینه های واقعی عقد قرارداد و پرهیز از هرگونه انتظارات بیهوده و مطالبه سودهای نامعقول عنوان کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه بانکداری اسلامی عرصه ای نوپا، سودآور و پاک است، گفت: وجود مهارت و تخصص در حوزه بانکداری و آشنایی با مسائل شرعی و ملتزم بودن به اصول اسلامی همراه با نظریه پردازی های اقتصادی و بهره مندی از پژوهش های علمی امری ضروری است.

مديرعامل بانک انصار کشور از صدور کارت شهروندی در رشت طی آینده ای نزدیک خبر داد و اظهار داشت: کارت شهروندی در بخش وسایل نقلیه عمومی از جمله اتوبوس، تاکسی و آژانس، خرید مایحتاج روزانه از خرده فروشی ها، استفاده در مراکز خدماتی، تفریحی، فرهنگی و هنری، شهربازی این شهر استفاده می شود.

وی یادآور شد: به دلیل بالابودن ظرفیت های فنی رشت، این کلانشهر می تواند به یکی از شهرهای مهم در زمینه دولت الکترونیکی مبدل شود.

کد خبر 2153410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha