به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید میرنظامی مدنی شامگاه روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: استاندارد و کیفی سازی محصولات از مباحثی است که با جان مردم سروکاردارد و با ارائه راهکارهای غیر کارشناسانه نباید باجان مردم بازی کرد.
وی بیان داشت: ازابتدای سالجاری تاکنون 81 فقره پروانه استاندارد صادر، 141 فقره پروانه تمدید، 36 فقره پروانه ابطال و 5فقره پروانه تعلیق داشته ایم که درتمامی شاخص های فوق نسبت به سال گذشته با رشد مضاعفی داشته ایم.
وی اظهارداشت: استان مرکزی یکی از قطب های بزرگ صنعتی در کشور است که تاکنون 299 قلم کالا مشمول استاندارد شده اند و تا پایان سال این تعداد به 800 قلم می رسد.
میرنظامی مدنی در خصوص آسانسورها و مشکلات آتی این بخش مهم گفت: کیفی سازی بسیار پیچیده می باشد ولی سعی مابراین بوده است تا همیشه یک گام از دستورالعمل هایمان فراتر باشیم تا بتوانیم با پیشگیری از بروز حوادث در این بخش مهم جلوگیری نمائیم.
نظارت بر نصب آسانسورها از سوی بازرسان استاندارد
وی ادامه داد: نصب آسانسور قبلا توسط نصاب و واحدها عقد قرارداد صورت می گرفت ولی در حال حاضر برای جلوگیری از حوادث احتمالی و مشکلات آسانسورها این بخش مستقیما توسط اداره استاندارد پیگیری و بازرسان توسط اداره استاندارد مشخص و به عقد قرارداد برای انجام کار می انجامد.
وی بیان داشت:این مهم برای جلوگیری از استفاده از برند شرکتها توسط شرکتهای دیگرو پیشگیری ازحوادث احتمالی آسانسورها بسیار موثر و اساسی بوده است.
مدیر کل استاندارد استان مرکزی اضافه کرد: تمامی شهرداری ها مکلف هستند تاپایان کار تاییدیه آسانسورها را داشته باشند.
میرنظامی مدنی اظهارداشت: گواهی بازرسی آسانسورها به صورت یک دوره یک ساله صادر می شود و مالکان هرواحد یا نماینده مالکین باید هر سال یک بار نسبت به وضعیت آسانسور اطلاعات کافی داشته باشند.
تاکید بر آگاهی به تعمیر و نگهداری آسانسورها
این مقام مسئول با تاکید بر آگاهی به تعمیر و نگه داری آسانسورها ادامه داد: در هر سال بازرسان واحدها موظفند آسانسورها را بازرسی کنند و نسبت به صحت انها اطمینان حاصل کنند و یا به عبارتی مشاهده کنندآسانسورهای موجود می توانند تا سال آینده به کار خود ادامه دهند.
وی در خصوص طرح طاها گفت: بازرسان استاندارد مانند خریدار و مصرف کننده نهایی به بازار های خرید مراجعه وپس از بازرسی و نمونه گیری مواد مصرفی موجود دربازار یا کارخانه تولیدی از کیفیت محصول مطمئن می شونداین مهم یعنی این که رویکرد استاندارد به گونه ای است که به واحد تولیدی اکتفا نمی کند و خود به بررسی و بازرسی می پردازد.
مردم هنوز نان سفید را خوب می دانند
میرنظامی مدنی در خصوص آرد و کیفیت آردهای فعلی افزود: کیفیت آردهایی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد بسیار بهتر شده است ولی همچنان تولید نان به روش سنتی پخت می شود که از نظر اداره استاندارد فاقد استاندارهای لازم است.
وی ادامه داد: تولید نان سنتی یعنی تولید نان همراه با سبوس و نان سبوس دار یعنی نانی که رنگش تیره تر از سایر نان ها باشد ولی این فرهنگ هنوز جا نیافتاده است و مردم نان سفید را نان خوب می دانند درحالی که نان تیره با کیفیت تر است.
وی ادامه داد: کشور در صورتی به سمت توسعه حرکت می کند که صادرات داشته باشد و تراز تجاری صادرات و واردات باید به صورت هماهنگ باشد و کالاهای صادراتی ما باید قدرت عرضه در بین کشورهای دیگر را داشته باشد.
نظر شما