به گزارش خبرگزاري مهر، بهزاد رشیدی در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرصاحب از توابع شهرستان سقز اظهار داشت: اجرای طرح مذکور می تواند زمینه دسترسی مردم به کتاب را بیشتر کند.
وی ادامه داد: از آنجا که ساخت و راه اندازی کتابخانه عمومی نهادی به زمان و هزینه بالایی نیاز دارد ایجاد کتابخانه های عمومی مشارکتی طرحی بسیار سنجیده و قابل تقدیر است که می تواند ظرفیت های کتابخوانی را ارتقا دهد.
شهردار صاحب عنوان کرد: ایجاد کتابخانه عمومی مشارکتی در روستاها بسیار مفید است و زمینه دسترسی این قشر را به کتاب فراهم می سازد و به توسعه فرهنگی این مناطق منجر می شود.
بخشدار صاحب نیز در این جلسه بی توجهی به کتاب و کتابخوانی را از مشکلات مهم در حوزه فرهنگی کشور برشمرد و گفت: متاسفانه مردم به مطالعه بی توجه هستند و سوق دادن مردم به سوی کتابخوانی امری ضروری است.
سامان عرفانی با تقدیر از نهاد کتابخانه های عمومی در اجرای طرح های نو به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی اظهار داشت: طرح های از جمله ایستگاه های مطالعه، کتابخانه های عمومی مشارکتی و همچنین کتابخانه های سیار می تواند فرهنگ کتابخوانی را ترویج دهد.
وی اضافه کرد: نهادهایی مانند خانواده و صدا سیما می توانند در ترویج فرهنگ مطالعه نقش بسیار اساسی ایفا کنند و جامعه را به سوی توسعه و آینده ای روشن سوق دهند.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی سقز نیز در این جلسه بر لزوم برگزاری جلسات انجمن تاکید کرد و گفت: برگزاری جلسات انجمن که با حضور مسئولان و فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی برگزار می شود می تواند در رفع مشکلات این بخش موثر باشد.
بخش صاحب از توابع شهرستان سقز دارای یک کتابخانه عمومی نهادی با 500 عضو فعال است.
جلسه نقد کتاب هجوم خاموش؛آسیب شناسی نسل جوان در کتابخانه های عمومی بانه برگزار شد
جلسه نقد کتاب هجوم خاموش؛آسیب شناسی نسل جوان با حضور علاقمندان در کتابخانه عمومی نبی اکرم (ص) شهرستان بانه برگزار شد.
حاضران در جلسه به ارائه نظرات انتقادی و بررسی موضوعات مطروحه پیرامون محتوای کتاب مذکور پرداختند.
توجه به معضلات اجتماعی و شاخص های آن از جمله مواردی بود که در جلسه نقد کتاب هجوم خاموش؛آسیب شناسی نسل جوان مورد توجه و بررسی منتقدان قرار گرفت.
کتاب هجوم خاموش؛آسیب شناسی نسل جوان به همت محمد سقازاده و حمزه كريم خاني نوشته شده و انتشارات عطر یاس آن را به چاپ رسانده است.
نقش مهم دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستایی در ترویج فرهنگ کتابخوانی
بخشدار موچش گفت: دهیاری ها و شوارهای اسلامی در روستاها می توانند با زمینه سازی برای ساخت و راه اندازی کتابخانه عمومی نقش مهمی در ترویج فرهنگ مطالعه ایفا کنند.
محمدکریم صادقی در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی بخش موچش شهرستان کامیاران اظهار داشت: وجود کتابخانه در هر منطقه ای سبب توسعه فرهنگی و رشد و بالندگی آن می شود.
وی ادامه داد: دهیاری ها و شوراهای اسلامی می توانند با همکاری مردم روستا نسبت به اهدای زمین برای ساخت کتابخانه و همچنین مشارکت در اجرای طرح به توسعه فرهنگ کشور کمک شایانی بکنند.
صادقی با اشاره به طرح مفید کتابخانه عمومی مشارکتی عنوان کرد: راه اندازی این گونه کتابخانه های عمومی یکی از طرح های بسیار خوب و کاربردی نهاد کتابخانه های عمومی کشور در راستای ترویج فرهنگ مطالعه بوده است.
بخش موچش از توابع شهرستان کامیاران داری یک کتابخانه عمومی نهادی با 900 عضو فعال است.
نظر شما