حجت الاسلام حسن صلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: قيام امام حسين (ع) براي احياء دين رسول الله بود كه درآن زمان كه يكي ازاهداف قيام امام(ع) مبارزه با ظلم و فساد واحياء امربه معروف ونهي ازمنكر بوده است که نباید این واجب از سوی مسلمانان ترک شود.
وي امر به معروف و نهی از منکر را میتوان نوعی انتقاد از ناراستیها و کژیهای موجود در جامعه و مردم دانست و اضافه كرد: اگر قرار باشد این امر ونهی و انتقاد؛ مفید و تاثیرگذار باشد کاری پیچیده و مستلزم مهارت انتقادگری و انجام آن نیازمند مهارت خاصی است که بتوانیم فرد را بدون آنکه ناراحت شود متوجه اشتباهش کنیم.
حجت الاسلام صلاحی با تاکید بر اینکه فلسفۀ بعثت و دعوت پیامبر اسلام (ص) تربیت و هدایت انسانها بوده است اظهارداشت: مبلغين ومبلغات دراحياء امربه معروف ونهي ازمنكراهتمام جدي داشته باشد تا اين امرالهي زمين نماند.
وی معروف را شامل امور اعتقادی، اخلاقی، عبادی، حقوقی، اقتصادی، نظامی ،سیاسی (مثل حضور در صحنه های انقلاب اسلامی و حفظ دستاوردهای آن) و امور فرهنگی دانست و تصریح کرد: منکر نیز شامل منکرات اعتقادی، عبادی، اخلاقی، اقتصادی (مانند کم فروشی و احتکار)، سیاسی (همانند جاسوسی و کمک به ضدانقلاب)، و… می شود در مجموع می توان از معروف و منکر، به ارزش ها و ضد ارزش ها تعبیر کرد.
رئيس تبليغات اسلامي ساوه بيان كرد: امربه معروف ونهي ازمنكر ارزشهاي اسلامي را زنده مي كند و زماني كه ارزشهاي اسلام زنده شد درجامعه كمتر شاهد فساد خواهيم بود.
نظر شما