به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند پیش از ظهر پنج شنبه در جلسه شورای اداری استان لرستان با تاکید بر اینکه مدیران لرستان باید به گونهای کار کنند که گذر آنها به دیوان عدالت اداری نیفتد و پرونده ای از آنها مفتوح نباشد اظهار داشت: به طور حتم در زمینه شکایتهای صورت گرفته از دستگاههای لرستان به دیوان عدالت اداری اقدامات و پیگیریهای لازم صورت خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه متاسفانه 85 درصد از شاخصهای ارتقا توسعه در استان لرستان یا پایین تر از میانگین کشوری است و یا در ردههای پایین جدول در این زمینه قرار دارد عنوان کرد: این امر جای نگرانی دارد و امیدواریم با تعامل و همدلی زمینه ارتقا این شاخصها را در استان فراهم آوریم.
استاندار لرستان با اشاره به شروع دولت یازدهم و ایجاد گفتمان جدید و امید و نشاط در کشور اظهار داشت: ثمرات این امید و گفتمان جدید دولت اعتدال و عقلانیت است که اکثریت مردم به آن رای داده اند.
بازوند با تاکید بر اینکه این اعتدال و عقلانیت باید در جامعه حاکم و نهادینه شود افزود: این امر نیز باید سرلوحه کار مدیران در دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت ارائه گزارشهای واقع بینانه و شفاف از سوی مدیران دستگاههای اجرایی لرستان عنوان کرد: مدیران باید واقعیتها را منعکس کرده و گزارشها را به دور از اغراق و همچنین در مقایسه با سند چشم انداز 1404 و همچنین برنامه پنجم توسعه ارائه دهند.
استاندار لرستان با تاکید براینکه توقع از مدیران دستگاههای اجرایی لرستان براین است که از برنامه پنجم توسعه عقب نیفتیم عنوان کرد: در این راستا ارزیابی مدیران با نظارت های مستمر و راستی آزمایی آنها در دستور کار قرار گرفته شده است.
بازوند تصریح کرد: مدیرانی که بیشترین ارباب رجوع را دارند باید تلاش خود را برای خدمت رسانی به مردم مضاعف کنند.
وی با بیان اینکه نرخ بیکاری در لرستان بسیار بالا بوده و طبیعی است که در این زمینه نارضایتیهایی از سوی مردم وجود داشته باشد عنوان کرد: در این راستا مدیران دستگاههای اجرایی لرستان در فرایند جذب نیرو بر اساس قانون و ضوابط عمل کنند تا شائبه ای در این زمینه به وجود نیاید.
استاندار لرستان همچنین به بودجه سال 93 اشاره کرد و گفت: در این راستا دو جلسه شورای برنامهریزی برگزار شده و موضوعات مختلف در حوزه بودجه مورد بررسی قرار گرفته شده است.
بازوند با تاکید بر اینکه در بودجه سال 93 باید نگاه ویژه ای به حوزه ورزش لرستان صورت گیرد ادامه داد: در این زمینه توانمندیهای فراوانی در استان وجود دارد و باید زمینه شکوفایی آنها فراهم شود.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات کشتی پهلوانی جهان در استان لرستان عنوان کرد: مردم لرستان به واقع رسم مهمان نوازی را در این مسابقات به جای آوردند و از این مسابقات به خوبی استقبال کردند.
استاندار لرستان با بیان اینکه در این راستا می طلبد که زیرساختهای ورزشی را برای مردم این استان به نحو مطلوبی فراهم کنیم ادامه داد: هم اکنون سرانه فضای ورزشی در استان لرستان 53 سانتی متر مربع است.
بازوند ادامه داد: این در حالیست که این میزان در کشور یک متر مربع و بر اساس برنامه پنجم توسعه باید سرانه فضای ورزشی به یک متر و 40 سانتی متر افزایش یابد.
پیشگیری از وقوع جرائم در دستور کار دادگستری لرستان قرار دارد
رئیس کل دادگستری استان لرستان نیز در این جلسه گفت: پیشگیری از وقوع جرائم در دستور کار دستگاه قضایی و سازمانهای وابسته قرار گرفته شده است.
جعفر بدری با بیان اینکه مناسفانه وضعیت اقتصادی لرستان وضعیت مطلوبی نیست اظهار داشت: درصد بیکاری، فقر در بعضی مناطق، گرفتاریهای اقتصادی و... در لرستان فراوان است.
وی با بیان اینکه استان لرستان در این زمینه ها در وضعیت فوق العاده قرار دارد عنوان کرد: باید در این راستا تلاش کنیم که این وضعیت در استان تغییر یابد.
رئیس کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه خوشبختانه جرائم سازمان یافته در استان لرستان وجود ندارد افزود: خوشبختانه با اقدامات انجام شده از سوی نیروی انتظامی، سپاه و اداره کل اطلاعات کنترل ورود مواد مخدر به لرستان به نتیجه رسیده و راههای استان برای ورود مواد مخدر نا امن شده است.
بدری با اشاره به وضعیت زندانهای لرستان عنوان کرد: هم اکنون جمعیتی که در زندانهای لرستان به سر می برند سه برابر ظرفیت آنهاست.
وی با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرائم در دستور کار دستگاه قضایی و سازمانهای وابسته قرار گرفته شده است عنوان کرد: خوشبختانه در زمینه حفظ حقوق بیت المال نیز قدمهای خوبی در استان برداشته شده است.
رئیس کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه در گذشته استان در جذب سرمایه گذاران جایگاه مطلوبی نداشته است عنوان کرد: این در حالیست که با اقدامات صورت گرفته در جلسات کمیته حمایت از سرمایه گذاری سعی بر رفع مشکلات و موانع در این حوزه از سوی دادگستری استان صورت گرفته است.
بدری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت شکایت از دستگاههای اجرایی لرستان به دادگستری لرستان اشاره کرد و گفت: هم اکنون بخش قابل توجهی از پرونده های ارجاع شده به دادگستری و همچنین دیوان عدالت اداری مربوط به اختلافات بین دولت و مردم است.
وی همچنین با اشاره به پرونده های مطالبات بانکی در دستگاه قضایی استان عنوان کرد: هم اکنون 50 هزار پرونده در این حوزه در دادگستری لرستان در حال رسیدگی است.
رئیس کل دادگستری استان لرستان با تاکید بر اینکه توقع ما این است که دستگاههای اجرایی لرستان تعامل بهتر و خدمات مطلوب تری به مردم استان ارائه دهند گفت: در این راستا باید آموزشهای لازم برای نمایندگان حقوقی دستگاههای اجرایی لرستان برگزار شود.
نظر شما