به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا میرزایی عصر دوشنبه در جلسه توسعه کشاورزی شهرستان اظهار داشت: عمده گیاهان دارویی قابل کشت در این شهرستان شامل آویشن، نعناع فلفلی، مریم گلی و به لیمو است.
وی افزود: پیش بینی می شود از این سطح زیر کشت سه تن انواع گیاهان دارویی برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران یادآور شد: این شهرستان مرزی با توجه به شرایط اقلیمی، مناسب ترین بستر برای توسعه و کشت گیاهان دارویی است و گیاهانی همچون نعنا فلفلی، به لیمو و زوفا در این منطقه بخوبی رشد و نمو پیدا می کنند.
میرزایی تاکید کرد: پتانسیل و استعداد منطقه، تنوع گیاهی موجود، حاصلخیزی خاک، وجود گونه های وحشی در منطقه، اقتصادی بودن و چندساله بودن این گیاهان از عوامل توجیه کشت این گیاهان است.
وی ادامه داد: گیاهان دارویی بو مادران، پنیرک، کنگر، گاوزبان، پونه، تره کوهی و انواع قارچ در مراتع منطقه نیز قابل برداشت است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران اضافه کرد: ارائه نکات فنی کاشت، داشت و برداشت، برگزاری دوره های آموزشی، فرهنگ سازی برای مصرف گیاهان دارویی و ارائه نهاده های کشاورزی به کشاورزان از جمله اقدام های صورت گرفته به منظور افزایش تولید گیاهان دارویی در این شهرستان است.
میرزایی افزود: استفاده از گیاهان دارویی به عنوان نگهدارنده و طعم دهنده در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی یکی دیگر از عوامل توجیه تولید روزافزون این گیاهان است.
نظر شما