مسعود اقبالی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص انتخاب بهترینهای فوتبال آسیا خاطرنشان کرد: سال گذشته فدراسیون ایران به عنوان بهترین فدراسیون قاره برگزیده شد که همه را به نوعی غافلگیر کرد ولی این بار با توجه به نتایج خوبی که در ردههای مختلف کسب کرده بودیم انتظار میرفت که شانس بیشتری داشته باشد اما این انتخاب صورت نگرفت.
وی افزود: در بخش پایه ما به جام جهانی صعود کردیم و تیم نوجوانان هم در این تورنمنت خوب کار کرد. در بخش بزرگسالان هم تیم ملی به عنوان سرگروه راهی جام جهانی شد و اگر در خصوص فدراسیون قرار بود انتخابی صورت میگرفت امسال باید این اتفاق رخ میداد.
مدرس کنفدراسیون فوتبال آسیا ادامه داد: در بین کاندیداهای ایران به نظرم آقای کامرانیفر به عنوان کمک داور بیشتر از سایرین شانس داشت و مستحقترین فرد در بین ایرانیها برای کسب عنوان بهترین در سال 2013 بود. البته AFC وضعیت بغرنجی دارد و در انتخابهایش گرایشی عمل میکند و ما هم کسی را نداریم که از فوتبال کشورمان دفاع کند.
اقبالی در خصوص انتخاب نشدن نکونام به عنوان بازیکن سال فوتبال آسیا توضیح داد: بازیکن چینی به این خاطر که تیمش در لیگ قهرمانان آسیا به عنوان نخست دست یافت از شانس بیشتری برخوردار بود. به نظرم از ابتدا هم شانس ژانگ ژی 80 بود و نکونام تقریبا 20 درصد شانس داشت. ضمن اینکه بازیکن کرهای هم دارای شانس خوبی داشت.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا شیخ سلمان به خاطر مشکلات سیاسی که بحرینیها با ایران دارند شانس دریافت جایزه را از ایران گرفته است، گفت: لابیهای سیاسی در انتخابها کاملا تاثیرگذار هستند. بهرحال وی گرایشهای خاص خود و کشورهای عربی را دارد. ورزش از سیاست جدا نیست و این را در فیفا هم دیدهایم.
این کارشناس درباره دریافت چهار جایزه سال توسط چینیها یادآور شد: چین از نظر تشکیلاتی و ساختاری بهتر از ما است و از نظر اقتصادی و سیاسی هم کشوری است که نفوذ زیادی در سطح دنیا دارد و میتواند به راحتی در کنفدراسیون فوتبال آسیا نفوذ کند.
نظر شما