۳۰ آذر ۱۳۹۲، ۱۸:۳۳

شعبانپور:

جذب اعتبار برای نوسازی ناوگان راهداری گیلان نیازمند حمایت مسئولان است

جذب اعتبار برای نوسازی ناوگان راهداری گیلان نیازمند حمایت مسئولان است

رشت - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و شهر سازی گیلان گفت: جذب اعتبارات برای نوسازی ناوگان راهداری استان نیازمند حمایت مسئولان است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت شعبانپور عصر شنبه در جمع راهداران استان با اشاره به فرار سیدن سرمای زودرس در سال جاری اظهار داشت: امسال به دلیل فرا رسیدن سرمای زودرس از اول آذر ماه 280 نفر از پرسنل با 250 دستگاه از ماشین آلات سبک، سنگین و نیمه سنگین در 16 راهدارخانه ثابت و 9 راهدارخانه سیار در گردنه ها و محورهای برفگیر استان مستقر شده اند.

وی افزود: بر اساس برنامه پنجم با همکاری پلیس راه، امداد و نجات هلال احمر، راهداری، اورژانس، اجرای کارهای فنی و فرهنگ سازی باید هر ساله 10 درصد از آمار تلفات جاده ای کاسته شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان با بیان اینکه آمار تلفات جاده ای در سال 1385 ، 28 هزار نفر بوده است خاطرنشان کرد: این آماردر سال 1391 ، 18 هزار نفر است.

وی اذعان داشت: در هشت ماهه سال 91 ، 2هزار و 812 مورد تصادف در استان به وقوع پیوسته  که این آمار در هشت ماهه سال جاری هزار و 963 مورد است و نشان دهنده کاهش 31 درصدی وقوع تصادفات در استان است.

شعبانپور با بیان اینکه تلفات جاده ای هشت ماهه اول سال 91، 489 مورد بوده است، تصریح کرد: تلفات جاده ای در هشت ماهه سال جاری نیز 390 مورد است و 99 مورد کاهش تلفات جاده ای در سال جاری قابل مشاهده است.

وی آمار تردد خودروها در هشت ماهه سال جاری در استان را افزون بر 100 هزار خودرو عنوان کرد و گفت: آمار تردد خودروها در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش17 در صدی داشته است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان متذکر شد: پلیس راه، راه و شهرسازی، امداد و نجات هلال احمر، اورژانس و همه مسئولان اجرایی استان باید برای کاهش تلفات جاده ای همکاری کنند.

 شعبانپور تصریح کرد: کاهش تلفات جاده ای منوط به داشتن اعتبار و بودجه نیست بلکه با فرهنگ سازی، آموزش، تعیین علامت در راه ها و آشکار سازی نقاط پر حادثه می توان از میزان آمار تلفات کاست.

وی با اشاره به شناسایی 112  نقطه شهری و 29 نقطه روستایی پرخطر در استان گفت: افزون بر 170 میلیارد تومان اعتبار برای اصلاح و استاندارد سازی این نقاط مورد نیاز است.

شعبانپور گفت: برای کاهش تلفات جاده ای تاکنون برخی از نقاط شناسایی شده و در برخی از جاده ها نیز رفع نقطه بحرانی صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه راهداران در مواقع بحرانی همچون سیل و غیره نیز برای ارائه خدمت به مردم در صحنه حضور دارند، اظهار داشت: فرسودگی و قدیمی بودن ناوگان راهداری یکی از چالش های بزرگ راهداران در ارائه خدمت به مردم است.

شعبانپوربا اشاره به اینکه ناوگان راهداری استان قدمت 25 تا 30 ساله دارد و متعلق به زمان جنگ است، گفت: بدین جهت برای تجهیز و نوسازی ناوگان راهداری به منظور اخذ اعتبارات 20 میلیارد تومانی به معاونت نظارت و راهبردی رئیس جمهور نامه نگاری انجام گرفته است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان تاکید کرد: رفع مشکل ناوگان راهداری که یکی از چالش های بزرگ راهداران است نیازمند حمایت مسئولان است.

کد خبر 2200257

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha