۴ دی ۱۳۹۲، ۸:۴۷

مهر گزارش می دهد؛

بودجه 93 هم بیمارستان بروجرد را جواب کرد/ پروژه 6 ساله همچنان در کما

بودجه 93 هم بیمارستان بروجرد را جواب کرد/ پروژه 6 ساله همچنان در کما

بروجرد - خبرگزاری مهر: بیمارستان آیت الله بروجردی یکی از پروژه هایی است که با قرارگیری در فهرست مهر ماندگار دولت دهم هم به اتمام نرسید تا همچنان برای درمان زخم بی پولی چشم انتظار باقی بماند.

به گزارش خبرنگار مهر، بیمارستان آیت الله بروجردی شهرستان بروجرد با 40 درصد پیشرفت فیزیکی سالهاست که نیمه کاره رها شده است، بیمارستانی که قرار بود به یاری مجموعه درمانی کهنه و قدیمی شهرستان بروجرد بیاید و مرهمی بر زخم بیماران رنجور این دیار باشد.

این در حالیست که با آغاز عملیات اجرایی این بیمارستان نه تنها مشکلات حوزه درمان بروجرد پایان نیافت بلکه با نیمه کاره ماندن این پروژه درد دیگری بر پیکره شهر بروجرد نیز افزوده شده است.

بیمارستان آیت اله بروجردی که پس از ناکامی در طرح مهر ماندگار چشم به بودجه سال 93 دوخته بود به نظر می رسد با کم لطفی لایحه بودجه به این پروژه مهم و اساسی از در خانه بودجه 93 نیز دست خالی برگردد که استمرار این روند موجب اجرای عملیات این پروژه درمانی به صورت کج دار و مریز خواهد بود.

این در حالی است که پیش از این مسئولان امر در اداره کل راه و شهرسازی لرستان گفته بودند که برای تکمیل بیمارستان آیت اله بروجردی 15 میلیارد تومان نیاز است تا در سال 93 این پروژه به بهره برداری برسد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در این رابطه به مهر می گوید: بیمارستان آیت الله بروجردی یک پروژه ملی است که باید برای آن اعتبار ملی و هنگفتی در نظر گرفته شود.

بهرام بیرانوند با بیان این مطلب می افزاید: تا کنون این پروژه به دلایل مختلفی از جمله عدم تخصیص اعتبار لازم راکد مانده است که این امر گلایه های مردم را نیز در پی داشته است.

وی با ابراز تاسف از وضعیت کنونی فضای درمانی و بیمارستانی شهرستان بروجرد ادامه می دهد: قرار بود با ساخت و تکمیل به موقع بیمارستان آیت اله بروجردی و ارائه خدمات درمانی به مردم وضعیت درمان در شهرستان بهبود یابد که هنوز این مهم صورت نگرفته است.

بیرانوند به کم لطفی به این پروژه در لایحه بودجه سال 93 اشاره کرده و یادآور می شود: در لایحه بودجه دولت جدید برای تکمیل بیمارستان آیت الله بروجردی مبلغ 2.4 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که این میزان کافی نیست.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی معتقد است که با این بودجه اندک تکمیل بیمارستان آیت الله بروجردی سالها به طول خواهد انجامید.

بنابر این گزارش، شهرستان بروجرد با جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر دارای تنها دو بیمارستان دولتی است که هر کدام از این بیمارستانها با بیش از 100 سال قدمت، فرسوده شده و جوابگوی حوزه بهداشت و درمان این شهرستان نیستند.

این وضعیت به گونه ای است که مسئول شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد در واکنش به وضعیت مراکز درمانی بروجرد گفته بود که متاسفانه وضعیت بیمارستانهای شهر بروجرد مناسب نیست و از لحاظ قدمت در شرایطی هستند که جزو بناهای تاریخی محسوب می شوند!

این در حالیست که با رشد جمعیت و نیاز روزافزون به بهداشت و درمان انتظار می رود متولیان امر برای تامین سلامت مردم و تسهیل دسترسی به مراکز درمانی مجهز و به روز تلاش کرده تا ضمن اطمینان بخشی به مردم در زمینه تامین نیازهای خود در این بخش، کمبود فضای درمانی موجود در شهرستان نیز برطرف شود.

در این راستا با توجه به کمبود فضای درمانی و ضرورت احداث یک بیمارستان جدید در بروجرد، ساخت بیمارستان آیت اله بروجردی در سفر اول هیئت دولت به استان لرستان مصوب شد که پس از گذشت 6 سال هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده است.

این در حالیست که این بیمارستان با توجه به اجرای طرح مهر ماندگار در سال پایانی دولت در فهرست این پروژه ها قرار گرفت که متاسفانه این موضوع نیز کمکی به بهره برداری بیمارستان آیت الله بروجردی نکرد تا همچنان این پروژه نیمه کاره باقی بماند.

 

کد خبر 2201949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha