۱۷ دی ۱۳۹۲، ۰:۲۱

چه کسانی از انتخابات کنار می‌روند؟

حذف چهار کاندیدای ریاست کمیته ملی المپیک/ رقابت پنج نفر برای دبیرکلی

حذف چهار کاندیدای ریاست کمیته ملی المپیک/ رقابت پنج نفر برای دبیرکلی

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: 41 نفری که برای حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک کاندیدا شدند، امیدوار بودند با توجه به نامه علی‌آبادی به سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با ممنوعیت چهار گروه از افراد برای حضور در انتخابات و خارج شدن پست‌های بیشتر از ممنوعیت، بتوانند شرایط لازم را به دست بیاورند اما پاسخی که سازمان بازرسی کل کشور به این نامه داد نشان می‌دهد که خیلی از کاندیدا با منع قانونی مواجه‎اند.

به گزارش خبرنگار مهر، به غیر از الهه احمدی، تیرانداز المپیکی که برای ریاست و نایب رئیسی انتخابات کمیته ملی المپیک نام‌نویسی کرد و البته یک روز بعد انصراف خود را اعلام کرد، این انتخابات 41 کاندیدای دیگر دارد که برای حضور در پست‌های مختلف هیات رئیسه یا هیات اجرایی ثبت‌نام کرده‌اند.

در میان کاندیداهای کمیته ملی المپیک افراد زیادی از روسای فدراسیون‌ها هستند. البته از اعضای شورای شهر و نمایندگان مجلس هم در میان کاندیداها حضور دارند ضمن اینکه برخی آنها هم بازنشسته‌اند.

این در حالی است که سازمان بازرسی کل کشور که خیلی پیش از این حضور افراد دو شغله در انتخابات را ممنوع کرد بود، دو هفته پیش نیز طی نامه‌ای به کمیته ملی المپیک تاکید کرد که افراد بازنشسته، اعضای شورای شهر و نمایندگان مجلس حق حضور در انتخابات - جهت نامزد شدن در یکی از پست‌های هیات رئیسه - را ندارند.

در همین زمینه کمیته ملی المپیک با ارسال نامه‌ای به سازمان بازرسی کل کشور خواستار توضیحات دقیق‌تر شد و اینکه پست‌های بیشتری را از شمول ممنوعیت خارج کند اما مسئولان سازمان بازرسی کل کشور روز دوشنبه در پاسخ اعلام کردند که بر مواضع قبلی خود تاکید دارند.

بدین ترتیب از میان 41 نفری که برای انتخابات کمیته ملی المپیک کاندیدا شده‌اند، افراد زیادی با منع قانونی به خصوص برای حضور در هیات رئیسه مواجه هستند. البته قرار است کمیته نظارت بر انتخابات کمیته ملی المپیک پس از بررسی‌های لازم، رای خود را در مورد صلاحیت افراد برای حضور در انتخابات به هیات اجرایی اعلام کند اما با توجه به تاکید سازمان بازرسی کل کشور هم می‌توان دریافت که چه افرادی با منع قانونی مواجه‌اند.

طبق اعلام سازمان بازرسی کل کشور افراد بازنشسته برای حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک ممنوعیت دارند مگر اینکه 1- مجوز هیات وزیران را داشته باشند، 2- جزو مقامات باشند 3- عضو هیات علمی باشند و 4- جزو ایثارگران به حساب بیایند.

همچنین افراد دوشغله نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند یعنی افرادی که شغل دولتی دارند یا مسئولیت نهاد عمومی غیردولتی مانند فدراسیون‌ها را بر عهده دارند. ضمن اینکه اعضای شورای شهر و نمایندگان مجلس هم با این ممنوعیت مواجه هستند. این سه گروه در صورتی می‌توانند شرایط حضور در انتخابات را پیدا کنند از مسئولیت‌های فعلی خود استعفا دهند.

بر این اساس وضعیت کاندیداهای انتخابات کمیته ملی المپیک برای حضور در مجمع 30 دی‌ماه با توجه به ممنوعیت‌های اعلام شده از سوی سازمان بازرسی کل کشور - با در نظر گرفتن شرایط فعلی آنها و اینکه استعفایی نداده‌اند یا مجوزی نگرفته‌اند - به این شرح است:

* سید محمد پولادگر، کاندیدای هیات اجرایی و خزانه‌دار
رئیس فدراسیون تکواندو به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات خزانه‌دار با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* کیومرث هاشمی، کاندیدای ریاست و دبیرکل
مدیر کل مستعفی حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان به واسطه استعفا از این سمت مشکلی برای حضور در انتخابات ندارد مگر اینکه در جای دیگری هم پست دولتی داشته باشد.

* رسول خادم، کاندیدای هیات اجرایی و خزانه‌دار
رئیس فدراسیون کشتی به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات خزانه‌دار با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* احمد دنیا مالی، کاندیدای هیات اجرایی و نایب رئیس
رئیس پیشین فدراسیون قایقرانی به دلیل اینکه در جمع 63 نفره مجمع کمیته ملی المپیک نیست، کاندیدا شدنش اساسا درست نیست. ضمن اینکه اگر هم عضو مجمع بود به دلیل عضویت در شورای شهر اجازه کاندیدا شدن نداشت.

* افشین داوری، کاندیدای هیات اجرایی و نایب رئیس
رئیس فدراسیون دوومیدانی به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات نایب رئیس با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* محسن رضوانی، کاندیدای هیات اجرایی
رئیس فدراسیون شنا برای هیچ یک از اعضای هیات رئیسه کاندیدا نشده و فقط برای هیات اجرایی ثبت‌نام کرده است. بنابراین کاندیدا شدن وی مشکلی ندارد.

* محمدرضا داورزنی، کاندیدای ریاست و دبیرکل
رئیس فدراسیون والیبال به واسطه داشتن این شغل اجازه شرکت در هیچ یک از پست‌های موردنظرش را ندارد.

* مهرزاد حمیدی، کاندیدای نایب رئیس
رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورزش به واسطه داشتن این دو شغل اجازه شرکت در پست موردنظرش را ندارد.

* اصغر رحیمی، کاندیدای نایب رئیس و دبیر کل
دبیر ستاد تدارکاتی بازی‌های آسیایی و المپیک مشمول هیچ یک از تذکرات قانونی سازمان بازرسی کل کشور نمی‌شود بنابراین کاندیدا شدن مشکلی ندارد.

* مهدی علیپور، کاندیدای هیات اجرایی و نایب رئیس
رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزشی به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات نایب رئیس با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* مصطفی هاشمی‌طبا، کاندیدای ریاست و هیات اجرایی
رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی و عضو هیات رئیسه فدراسیون ژیمناستیک بر اساس قوانین اساسنامه و آئین‌نامه اجرایی کمیته ملی المپیک اساسا با منع قانونی برای کاندیدا شدن مواجه بود چون اصلا عضو مجمع نیست.

* فضل الله باقرزاده، کاندیدای هیات اجرایی و ریاست
رئیس فدراسیون شمشیربازی به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات ریاست با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* محمد جعفر کامبوزیا، کاندیدای ریاست و خزانه‌دار
رئیس فدراسیون شطرنج به واسطه داشتن این شغل اجازه حضور در انتخابات هیچ یک از پست‌های موردنظرش را ندارد.

* جعفر درویش‌زاده، کاندیدای هیات اجرایی
رئیس فدراسیون ژیمناستیک برای هیچ یک از اعضای هیات رئیسه کاندیدا نشده و فقط برای هیات اجرایی ثبت‌نام کرده است. بنابراین کاندیدا شدن وی مشکلی ندارد.

* محمدعلی شجاعی، کاندیدای هیات اجرایی و خزانه‌دار
رئیس فدراسیون تیر و کمان به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات خزانه‌دار با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* لطفعلی پورکاظمی، کاندیدای نایب رئیسی
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی به واسطه داشتن این شغل با منع قانونی برای حضور در انتخابات مواجه است.

* کیکاووس سعیدی، کاندیدای هیات اجرایی
رئیس فدراسیون گلف برای هیچ یک از اعضای هیات رئیسه کاندیدا نشده و فقط برای هیات اجرایی ثبت‌نام کرده است. بنابراین کاندیدا شدن وی مشکلی ندارد.

* احمد ناطق نوری، کاندیدای هیات اجرایی
رئیس فدراسیون بوکس برای هیچ یک از اعضای هیات رئیسه کاندیدا نشده و فقط برای هیات اجرایی ثبت‌نام کرده است. بنابراین کاندیدا شدن وی مشکلی ندارد.

* سردار محمدعلی صبور، کاندیدای هیات اجرایی
رئیس فدراسیون ورزش‌های سه گانه برای هیچ یک از اعضای هیات رئیسه کاندیدا نشده و فقط برای هیات اجرایی ثبت‌نام کرده است. بنابراین کاندیدا شدن وی مشکلی ندارد.

* محمدرضا پوریا، کاندیدای هیات اجرایی
رئیس فدراسیون بدمینتون برای هیچ یک از اعضای هیات رئیسه کاندیدا نشده و فقط برای هیات اجرایی ثبت‌نام کرده است. بنابراین کاندیدا شدن وی مشکلی ندارد.

* سیدمهدی هاشمی، کاندیدای هیات اجرایی و نایب رئیس
رئیس فدراسیون تیراندازی به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات نایب رئیس با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* حسین رضازاده، کاندیدای هیات اجرایی و نایب رئیس
رئیس فدراسیون وزنه برداری به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات نایب رئیس با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* علی کفاشیان، کاندیدای هیات اجرایی و نایب رئیس
رئیس فدراسیون فوتبال به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات نایب رئیس با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* محمد زارع پور، کاندیدای هیات اجرایی و خزانه‌دار
رئیس فدراسیون تنیس روی میز به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات خزانه دار با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* فریده هادوی، کاندیدای نایب رئیس
کارشناس ورزش و سرمربی تیم ملی بسکتبال بانوان اگر هم بازنشسته باشد به دلیل عضویت در هیات علمی منعی برای حضور در انتخابات ندارد.

* مهدی علی‌نژاد، کاندیدای نایب رئیس و دبیرکل
رئیس فدراسیون ووشو به واسطه داشتن این شغل اجازه حضور در انتخابات برای هیچ یک از پست‌های موردنظرش را ندارد.

* علی مرادی، کاندیدای ریاست و دبیرکل
رئیس پیشین فدراسیون وزنه‌برداری و دبیرکل کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا به دلیل بازنشستگی منع قانونی برای حضور در انتخابات دارد مگر اینکه مجوز لازم را گرفته باشد.

محمد خسروی‌وفا، کاندیدای ریاست و نایب رئیس
رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان که ریاست کمیته ملی پارالمپیک و معاونت همگانی وزارت ورزش و جوانان را هم بر عهده دارد به دلیل داشتن این مسئولیت‌ها اجازه حضور در انتخابات برای هیچ یک از پست‌های موردنظرش را ندارد.

* مجید شایسته، کاندیدای هیات اجرایی و نایب رئیس
رئیس فدراسیون تنیس به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات نایب رئیس با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* سرداران باران چشمه، کاندیدای نایب رئیس
مدیر کل تربیت بدنی نیروهای مسلح به واسطه داشتن این شغل با منع قانونی برای حضور در انتخابات مواجه است.

* محمدعلی رستگار، کاندیدای هیات اجرایی و خزانه‌دار
رئیس فدراسیون جودو به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات خزانه‌دار با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* رباب شهریان، کاندیدای نایب رئیس
معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان به واسطه داشتن این شغل با منع قانونی برای حضور در انتخابات مواجه است.

* محمود مشحون، کاندیدای هیات اجرایی و نایب رئیس
رئیس فدراسیون بسکتبال به واسطه داشتن این شغل برای شرکت در انتخابات نایب رئیس با منع قانونی مواجه است اما برای حضور در انتخابات 6 عضو دیگر هیات اجرایی مشکلی ندارد.

* افشین ارمیان،کاندیدای دبیرکل و خزانه دار
سرپرست فدراسیون ورزش‌های دانش آموزی طبق اساسانامه و آئین‌نامه اجرایی کمیته ملی المپیک به دلیل سرپرست بودن اساسا اجازه کاندیدا شدن ندارد.

* علیرضا دبیر، کاندیدای نایب رئیس و خزانه‌دار
عضو جدید مجمع کمیته ملی المپیک از آنجا که عضو شورای شهر است اجازه حضور در انتخابات برای هیچ یک از پست‌های موردنظرش را ندارد.

* بهرام افشارزاده، کاندیدای دبیرکل
دبیر کل فعلی کمیته ملی المپیک به دلیل بازنشستگی با منع قانونی برای حضور در انتخابات مواجه است.

* محمد علی‌آبادی، کاندیدای ریاست و دبیر کل
رئیس کمیته ملی المپیک از آنجا که بازنشسته مقامات محسوب می‌شود مشکلی برای حضور در انتخابات ندارد.

* مهدی قدمی، کاندیدای ریاست و نایب رئیس
نایب رئیس اول کمیته ملی المپیک مشکلی برای حضور در انتخابات ندارد.

* مهدی کرباسیان، کاندیدای ریاست و خزانه دار
خزانه‌دار کمیته ملی المپیک که همزمان معاون وزارت نفت است و ریاست دیمیدرو را بر عهده دارد اجازه حضور در انتخابات برای هیچ یک از پست‌های موردنظرش را ندارد.

* شاهرخ شهنازی، کاندیدای دبیرکل و خزانه دار
رئیس آکادمی ملی المپیک و پاارلمپیک برای حضور در انتخابات منعی ندارد.

* هادی ساعی، کاندیدای نایب رئیس
قهرمان پیشین تکواندو المپیک و جهان از آنجا که عضو شورای شهر است با منع قانونی برای حضور در انتخابات مواجه است. 

به گزارش خبرنگار مهر، بر این اساس و با در نظر گرفتن شرایط فعلی کاندیداها (استعفایی انجام نشده و مجوزی هم گرفته نشده) بسیاری از کاندیداها اجازه حضور در انتخابات پست های موردنظرشان را ندارند. طوریکه برای ریاست و از میان 10 کاندیدا فقط علی مرادی، کیومرث هاشمی، محمد علی آبادی و مهدی قدمی با منع قانونی مواجه نیستند. 

در میان 19 کاندیدای نایب رئیسی تنها فریده هادوی، اصغر رحیمی و مهدی قدمی بدون مشکل هستند. برای دبیر کلی هم اصغر رحیمی، علی مرادی، کیومرث هاشمی، محمد علی آبادی و شاهرخ شهنازی در میان 9 کاندیدای این پست بدون منع قانونی هستند.

در 10 نفری که برای خزانه داری کاندیدا شده اند تنها شاهرخ شهنازی با ممنوعیت مواجه نیستند. این در حالی است که در میان 21 نفری که برای هیات اجرایی کاندیدا شده اند به غیر از مصطفی هاشمی طبا سایر افراد اجازه حضور در انتخابات را دارند.

کد خبر 2208509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha