مرتضی رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سه مشکل استاندارد سازی سیستم گرمایشی، مدارس تخریبی و کمبود مدرسه در پروژه های مسکن مهر از مشکلات عمده وزارتخانه در پروژه های عمرانی است که تنها با تخصیص اعتبار لازم می توان این مشکلات را حل کرد.
وی با اشاره به تخصیص 200 میلیارد تومان اعتبار از سوی مجلس برای استاندارد سازی سیستم های گرمایشی تصریح کرد: در سال جاری با اختصاص این اعتبار تعدادی بخاریهای تابشی تهیه و در اختیار مدارسی که سیستم گرمایشی استاندارد نداشتند، قرار داده شد، اما هنوز 150 هزار کلاس درس سیستم گرمایشی استاندارد ندارند که باید اعتبار لازم برای تجهیز آنها اختصاص داده شود.
رئیسی همچنین درباره کمبود مدارس مسکن مهر که همواره هشدارهایی به هنگام اجرای پروژه مسکن مهر داده شده بود، گفت: در حال حاضر و با تو جه به تحویل این خانه ها، بسیاری از مردم ساکن این خانه ها شده و باید زیرساختهای لازم برای زندگی از جمله مدرسه برای آنها فراهم شود.
وی ادامه داد: در تهران بسیاری از مردم در خانه های مسکن مهر ساکن شده اند و با توجه به ساخت تعداد واحدهای جدید و افزایش تدریجی جمعیت این خانه ها باید تدابیری برای ساخت مدرسه ایجاد شود تا نیاز به فضای آموزشی به صورت کامل برطرف شود.
به گفته رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور، اعتبارات ساخت فضاهای آموزشی مدارس این پروژهها باید از محل اعتبارات استانی تامین شود، چرا که اعتبار ملی عمرانی برای احداث مدارس در این شهرکها در اختیار سازمان نوسازی قرار ندارد.
وی تصریح کرد: البته باید به نکته اشاره کرد که به رغم کمبود مدرسه در پروژه های مسکن مهر، هیچ دانش آموزی از فضای آموزشی محروم نشده است، اما با توجه به تراکم بالای دانش آموزان در برخی از مدارس، در تلاش هستیم با ساخت مدارس بیشتر تراکم دانش آموزی را در کلاس های درس کم کنیم.
رئیسی درباره راهکار تامین اعتبار برای ساخت مدارس بیشتر پیشنهاد داد: باید با همکاری مجلس و دولت است اعتبارات آن مصوب و قانونی شود تا امکان تامین اعتبار فراهم شود و پس از اختصاص کلاسها ساخته شود تا دیگر شاهد مدارس دو نوبته و تراکم کلاسهای درس نباشیم.
نظر شما