به گزارش خبرنگار مهر، محمود گودرزی در سفری که طی دیروز و امروز به استان لرستان داشت، از پروژههای نیمه تمام این استان که سالهاست منتظر تزریق اعتبارات هستند بازدید کرد تا زخم کهنه این پروژهها سر باز کند، پروژههایی که سالهاست ورزشکاران لرستانی را چشم انتظار نگه داشته است.
امروز جمعه وزیر ورزش و جوانان از پروژه های دهکده المپیک و همچنین سالن چند منظوره دو و میدانی خرم آباد بازدید کرد تا خبرنگاران چشم انتظار وعده های وزیر برای تکمیل این پروژهها باقی بمانند اما محمود گودرزی در پاسخ به سوالات مکرر خبرنگاران تاکید کرد که برای تکمیل این پروژهها منتظر اعتبارات دولتی نمانند.
وزیر ورزش و جوانان همچنین گفت: برای تکمیل این پروژه دهکده المپیک منتظر اعتبارات دولتی نمانید چرا که اگر منتظر بایستید این پروژه سالیان دراز طول میکشد.
وی در ادامه پاسخ خود به سوالات خبرنگاران گفت: بر اساس جلسهای که با استاندار لرستان و همچنین نمایندگان داشتیم، قرار بر این شده که پروژههای ورزشی استان از محل تبصره واگذاری و یا تغییر کاربری زمینهای ورزشی و فروش آنها اجرایی شوند.
محمود گودرزی با تاکید بر ضرورت تشویق بخش خصوصی برای ورود به پروژههای نیمه تمام لرستان خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرای تبصره یاد شده و همچنین سرمایه گذاری بخش خصوصی زمینه اجرای این پروژهها در استان فراهم شود.
وی همچنین در جریان بازدید از پروژه نیمه کاره سالن سرپوشیده چند منظوره دو و میدانی خرم آباد گفت: این پروژه نیز باید از محل اجرای تبصره واگذاری و یا تغییر کاربری زمینهای ورزشی و فروش آنها اجرایی شود. وزارت ورزش و جوانان در صورت مشارکت استانداری لرستان برای اجرای پروژه سالن چند منظوره دو و میدانی خرم آباد همکاری خواهد داشت.
بنابر این گزارش کار اجرایی پروژه احداث دهکده المپیک در ششم اردیبهشتماه سال 86 با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان تربیت بدنی کشور در خرمآباد در زمینی به وسعت 250 هکتار در منطقه "کمالوند" خرمآباد آغاز شد.
در آن روز معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه در این مجموعه ورزشی، استادیوم فوتبال، پارک ورزش، کمپینگ برای ایام تعطیلات نوروزی و مکانهای تفریحی و ورزشی در نظر گرفته شده است، وعده کرد که این مجموعه با صرف 500 میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان تربیت بدنی کشور ساخته شود.
این در حالی است که در سفر اول هیات دولت به استان دهکده المپیک در زمره مصوبات هم قرار گرفت تا به قولی ساخت این دهکده ورزشی بزرگ در لرستان "چهار میخه" شود.
در ابلاغیهای که از سوی پرویز داودی معاون اول رئیس جمهوری ابلاغ شد آمده است که هیات وزیران در جلسه اى که در مرکز استان لرستان تشکیل شد، سازمان تربیت بدنى سابق را موظف کرد با هماهنگى معاونت برنامهریزى و نظارت راهبردى ریاست جمهورى و همکارى استاندارى نسبت به تکمیل مجموعه ورزشى خرمآباد (دهکده المپیک) تا پایان سال 1392، مطالعه و شروع احداث سالن پنج هزار نفرى خرمآباد در دهکده المپیک و احداث هشت سالن ورزشى در سال 1387 اقدام کند.
دهکده المپیک لرستان به عنوان یکی از مراکز مهم ورزش کشور مطرح است و در این مجموعه عظیم بزرگترین پیست دو و میدانی خاورمیانه نیز در نظر گرفته شده که با وجود گذشت چند سال از شروع احداث، پیشرفت فیزیکی آن کند است. این پروژه مهم ورزشی در طول هفت سال اخیر بارها به دلیل کمبود اعتبار متوقف شده و در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی 53 درصد است.
نظر شما