به گزارش خبرگزاری مهر، نشست خبری مدیر ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام بعداز ظهر امروز دوشنبه اول اردیبهشت ماه در این ستاد برگزار شد. علی اکبر مداحی مدیر هیئت رزمندگان اسلام گفت: فعالیت های این هیئت بر مبنای فرمایشات و رهنمودهای حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار با این هیئت است. ایشان در جمع اعضای ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام در 28 آذر 92 فرمودند: هیئتها نمی توانند سکولار باشند؛ هرکس علاقهمند به امام حسین(ع) است، یعنى علاقهمند به اسلام سیاسى است، اسلام مجاهد است، اسلام مقاتله است، اسلام خون دادن است، اسلام جان دادن است و معناى اعتقاد به امام حسین(ع) این است. نکتهى دیگر این است که اسم هیئت در آن تبادر عرفى، [به معنى] بىنظمى است؛ میگویند فلانى هیئتى عمل می کند، یعنى بىنظم عمل می کند. تقریباً می شود گفت شما اوّلین کسانى هستید که آمدید این مجموعهاى را که گویا طبیعتش طبیعت "بىنظمى" است، تحت نظم درآورید؛ این خیلى چیز خوبى است.
وی افزود: رهبر انقلاب در پاسخ به گلایه این ستاد درباره نداشتن ساختمان اداری و دفتر مرکزی گفتند به نظر من مراکز شماها حسینیّهها است. شما مرکز ادارى نمی خواهید؛ حسینیّه، هیئت، مسجد، مراکز شما اینها است. یعنى اگر آمدیم ما اینجا را وابسته کردیم به یک ادارهاى و یک ساختمانى و طبقهى اوّل و طبقهى دوّم و صندلى گردان و مانند اینها، این دیگر هیئت نمی شود؛ می ترسم اشکال پیدا بکند، نمی گویم قطعاً هیئت نمی شود، امّا به نظرم می رسد که طبیعت کار هیئت این است که مردم با عشق و شور و اشک بیایند طرف مجلس امام حسین(ع)؛ این است که اثر می کند؛ این است که از دلش این انقلاب می جوشد، یا لااقل مزرَع خوبى براى رشد فضائل انقلابى و معارف انقلابى می شود. چقدر خوب است که در محافل هیئتها، به مسئلهى قرآن - قرآنخوانى و معارف قرآنى - اهتمام ورزیده بشود؛ چقدر خوب است که در این نوحهخوانىها مضامین اسلامى، مضامین انقلابى و مضامین قرآنى گنجانده بشود.
مدیر هیئت رزمندگان اسلام تصریح کرد: این هیئت در مواضع سیاسی و جبهه بندی های سیاسی وارد نمی شود. ولی این مسئله به معنای آن نیست که سیاسی نیستیم یا سکولار هستیم. ما نمی توانیم نسبت به مسائل روز کشور بی تفاوت باشیم و در قبال ظلم هایی که در افغانستان، عراق، سوریه و فلسطین به مسلمانان می شود نمی توانیم ساکت باشیم.
مداحی یادآورشد رهبر انقلاب در دیدار دیروزشان با اعضای این ستاد هم فرمودند که مجالس مذهبی فرصتی منحصر به فرد در بیان درسهای مهم زندگی ستارگان فروزان دین است و باید با انتقال محتوا و مضمون هنرمندانه، آگاهی بخش، بیدارگر، امیدوار کننده، وحدت آفرین و رعایت کامل حدود شرعی در مراسم مذهبی، این مسئولیت و فرصت را در خدمت مقابله با توطئه های پیچیده دشمنان اسلام و همچنین پیشبرد اهداف نظام اسلامی قرار داد.
وی افزود: با توجه به این رهنمودها ما برنامه های سال 93 را تدوین کرده ایم. یکی از برنامه ها بالا بردن سطح کیفی علمی و تشکیل هیئت علمی برای این اعضا است. بدین منظور از سخنرانان طراز اول کشور مانند حجت الاسلام پناهیان، آیت الله صدیقی و رحیم پورازغدی استفاده می کنیم. دومین برنامه فعال کردن بخش آموزشی هیئت و بالا بردن توان کیفی مدیران هیئت است. سومین برنامه توجه به مضامین انقلاب اسلامی برای مداحی ها است. همچنین به تولید اشعار قوی و مضامین دینی و انقلابی بیشتر می پردازیم. تکمیل و گسترش برنامه های شیرخوارگان حسینی، سه ساله های حسینی، شهادت حضرت قاسم، برنامه نیمه شعبان و اعتکاف ماه رجب و لیالی قدر از دیگر برنامه های ماست.
مداحی عنوان کرد: راهپیمایی اربعین از میدان امام حسین(ع) تا حرم عبدالعظیم حسنی (ع) از دیگر برنامه های ماست. همچنین راهپیمایی از نجف تا کربلا و تدارک ایستگاه های صلواتی میان راه برای زائران. گسترش آموزش مداحی برای خواهران که 5 مرکز مداحی و مجمع الذاکرین را برای خواهران تأسیس کرده ایم.
وی گفت: فعال کردن اتاق های فکر در مرکز و استانها دیگر برای جذب و مشارکت های فکری و برنامه گرفتن از افراد صاحب نظر و بالا بردن تئوان هیئت از دیگر برنامه های سال 93 ماست.
مداحی درباره بیستمین همایش سراسری هیئت رزمندگان اسلام درسال 93 گفت: ما هر ساله گردهمایی هایی را برگزار می کنیم که امسال تعداد هیئت های ما به 800 هیئت رسیده است. این گردهمایی ها را یک جا و یکبار انجام می دادیم، ولی امسال به منظور استفاده بیشتر از این گردهمایی سه روزه یعنی روزهای 17 تا 19 اردیبهشت در مشهد جمع می شویم، ولی قبل از این همایش در روزهای 3 و 4 و 5 اردیبهشت تجمع خواهران هیئت رزمندگان اسلام در مجتمع ولایت قم را داریم. در آبان ماه سال جاری هم هیئت رزمندگان اسلام واحد جوانان و نوجوانان و گردهمایی خادمین هیئت رزمندگان اسلام که در مجموع 850 هیئت جمع می شوند در خوزستان خواهیم داشت.
خانم ساکت مدیر پیروان عترت یا واحد خواهران هیئت رزمندگان اسلام هم در این نشست خبری گفت: هیئت های خواهران که 250 شعبه در سراسر کشور دارد در راستای ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) در واحد خواهران در نظر گرفته شده است. ما برنامه هایی به مناسبت ولادت و شهادت حضرت زهرا(س)، حضرت زینب(س) ، ام البنین، برنامه شیرخوارگان حسینی، و 3 ساله های حسینی و مراسم روز اول ذیحجه که سالروز ازدواج حضرت علی(ع) با حضرت فاطمه(س) است اجرا می کنیم.
وی افزود: دو دوره آموزشی مختص خواهران داریم که مباحثی همچون تحدید نسل، ولایت فقیه، مدیریت هیئتداری، زنان عاشورایی، شبهات و خرافات، اخلاق هیئتداری و بحث مهدویت در کلاس ها و دوره های آموزشی ما برای خواهران برگزار می کنیم.
نظر شما