به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رادفر بعد از ظهر سه شنبه در "همايش شوراهاي اسلامي شهرستان اروميه" كه با حضور فرماندار، اعضاي شوراي اسلامي شهر اروميه، نمايندگان مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي و جمعي از مديران و مسئولان استان برگزار شد، گفت: اگرچه در نظام اسلامي، انتقاد سازنده حق مسلم هر فرد می باشد اما بايد به اين نكته توجه نمود كه تخریب و افتراء به هر نحو و شکلی جایز نیست و بايد از آن اجتناب کرد.
وی ادامه داد: توسعه و گسترش مديريت محلي، اشرافيت بر مسائل و مشكلات منطقه، استفاده از ظرفيت نيروهاي بومي و هموار نمودن مسير سازندگي و عمران در شهرها و روستاها از جمله مهمترين مزيت هاي تشكيل شوراهاي اسلامي در كشور بوده است.
رادفر با بيان اينكه شوراهاي اسلامي امروزه یکی از راهبردهای موثر در توسعه همه جانبه و خودپایدار نواحی شهري و روستایي هستند، ادامه داد: شوراهاي اسلامي شهر و روستا زمينه ساز حضور و مشاركت مردم در مديريت و اداره امور شهرها و روستاها هستند.
معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجان غربي با اشاره به اينكه موضوع مشارکت مردم و سپردن سرنوشت مردم به خود آنها پس از انقلاب اسلامی مورد تاکید و توجه مسوولان نظام جمهوری اسلامی بوده است، افزود: در همين راستا شوراها كه مصداق بارز تمرکززدایی و توزیع قدرت تصمیم گیری برای برنامه ریزی و پیشبرد روند توسعه در مناطق مختلف کشور هستند، تشكيل شدند.
رادفر همچنين با تاکید بر اهمیت و نقش شوراهای اسلامي در توسعه و عمران مناطق مرزي گفت: شوراهای اسلامي مناطق مرزی در استان مسئولیت سنگینی دارند و لازم است از تمام پتانسیل های موجود برای بهبود وضعیت و ارتقاي رفاه اجتماعي مردم مناطق مرزي استفاده كنند.
رادفر با اشاره به كاركرد كميسيون شوراها در مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: کمسیونی در مجلس شورای اسلامی به نام کمسیون شوراها تشکیل شده است که شوراهاي اسلامي شهر و روستا می توانند مسائل، مشکلات و پیچیدگی های قانونی که با آن روبرو ميشوند را در این کمسیون مطرح کنید.
رادفر با بيان اينكه دولت تدبير و اميد از نقدهاي سالم و سازنده استقبال ميكند، عنوان كرد: به تعبير رياست محترم جمهور، ما نبايد از نقد و انتقاد بهراسیم و ناراحت شویم، بلكه بايد از کساني كه نقد سالم، سازنده و دلسوزانه دارند استقبال کنیم.
معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجان غربي گفت: تشكيل شوراها در نظام مقدس جمهوري اسلامي بر مبناي آموزه هاي قرآني و ديني بوده است و در حقيقت شوراها را مي توان پل ارتباطی بین مردم و دولت دانست.
نظر شما