محمد عليپور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اينكه با روی کار آمدن دولت جدید علیرغم تحریم ها یک ثبات نسبی در کشور حاکم شده،افزود: از اواسط سال گذشته اوضاع اقتصادی کشور در حال بهبود بوده و دور نمای وضعیت اقتصادی کشور مثبت ارزیابی می شود.
وي از احتمال کاهش تورم به میزان 25 درصد تا پایان امسال خبر داد و با بيان اينكه در هدفمندی یارانه ها كسری بودجه دولت از محل انصراف مردم از دریافت یارانه ها جبران مي شود، اظهار داشت:هرچند تاثیر فاز دوم هدفمندی بر نرخ تورم جهشی نخواهد بود اما اصلاح تدریجی با شیب ملایم به سیاست های حمایتی دولت بستگی دارد.
نماينده مردم ماكو، شوط، پلدشت و چالدران در مجلس شوراي اسلامي در خصوص وضعيت اقتصادي و اشتغال حوزه انتخابيه خود،اعلام كرد: به علت نبود مراکز تولیدی نرخ رشد جمعیت در شهرستان منفی بوده و بیشتر مردم به همین دلیل از شهرستان مهاجرت كرده كه برای رفع مشکلات شهرستان دولت باید کارت مبادلات مرزی توزیع تا مردم از مزایای مرزنشینی بهره مند شوند .
عليپور با بیان اینکه جوانان شمال آذربایجان غربی دارای تحصیلات عالی و استعداد بالا در علم و دانش هستند، اظهار داشت: با راه اندازی منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو و شروع بکار رسمی این منطقه شاهد اشتغال جوانان در بخشهای مختلف تولیدی، اقتصادی و تجاری خواهیم بود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مرزی بودن شهرستانهای ماکو، چالدران، پلدشت، ادامه داد: متاسفانه با وجود قرار گیری گمرک رسمی بازرگان در این منطقه به عنوان دروازه ورود ایران به اروپا، توسعه افتصادی، تجاری و اشتغال مورد بی مهری قرار گرفته اند.
وي ضمن تاكيد بر اينكه آمریکا و استکبار جهانی اقتصاد کشور را مورد هدف قرار داده و سعی میکند با اعمال تحریم و اختلافافکنی ملت ایران را به تسلیم وادار کند، گفت: بايد ظرفیتهای تولید و صادراتهای داخلی مورد استفاده قرار گرفته و با هدایت نقدینگی به سمت تولید برای همیشه رشته وابستگی به نفت پاره شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: هدفمندی یارانهها و برنامههای چهارم و پنجم توسعه به عنوان اسناد بالادستی حاصل تفاهم و همکاری دولت و مجلس بوده که برای حل مشکل اشتغال و اقتصاد مقاومتی تنها وحدت و همدلی کارساز است.
عليپور با بيان اينكه انقلاب دستاوردهای زیادی از جمله استقلال سیاسی و رشد و توسعه را به همراه داشته است گفت: اما متاسفانه شهرستانهای مرزی منطقه ماکو و چالدارن سهم اندکی در توسعه داشته و سهم این مناطق از توسعه صنعتی صفر است.
وي با اشاره به اينكه کارخانههایی مانند سیمان ماکو، قند پلدشت و فرودگاه ماکو یا آزادراه ماکو – تبریز یا شروع نشده و یا تنها در حد یک تابلو باقی مانده اند، ادامه داد: متاسفانه هر روز با اضافه شدن جوانان تحصیلکرده و خیل جوانان بیکار در منطقه وضعیت بیکاری حادتر میشود.
نظر شما