۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۴۸

در ضیافت شام با مهمانان خارجی نمایشگاه مطرح شد؛

تاکید وزیر ارشاد بر حضور پررنگ ناشران ایرانی در نمایشگاه‌های کتاب کشورهای همسایه

تاکید وزیر ارشاد بر حضور پررنگ ناشران ایرانی در نمایشگاه‌های کتاب کشورهای همسایه

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ضیافت شامی که با حضور مهمانان خارجی بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد، بر حضور پررنگ ناشران ایرانی در نمایشگاه‌های کتاب که در کشورهای همسایه برگزار می‌شود، تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شنبه 13 اردیبهشت در ضیافت شامی که با حضور اصحاب نشر و فرهنگ و مهمانان خارجی بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به ویژه کشور افغانستان که امسال به عنوان مهمان ویژه در این نمایشگاه حضور دارد، در محل هتل ارم برگزار شد، در سخنانی با بیان اینکه نمایشگاه کتاب تهران یک جشنواره بزرگ فرهنگی با هدف تبادل افکار و اندیشه‌ها میان نخبگان داخلی و خارجی است، گفت: این نمایشگاه وسیله مناسبی برای تبادل افکار، آشنایی بیشتر با آثار و محصولات فرهنگی کشورهای مختلف جهان و نیز آثاری است که در جمهوری اسلامی ایران انتشار می‌یابد.

وی افزود: نمایشگاه کتاب تهران همچنین فرصت بسیار مغتنمی است برای شناخت اندیشمندان، نویسندگان، فرهیختگان و ناشران کشورهای مختلف و باید این رویداد بزرگ فرهنگی را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم هر سال که می‌گذرد، باشکوه‌تر از سال گذشته برگزار شود.

جنتی با بیان اینکه «البته باید ناشران ایرانی در نمایشگاه‌هایی که در کشورهای همسایه برگزار می‌شود، حضور پررنگ داشته باشند» تصریح کرد: امیدوارم بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب فرصت مناسبی برای آشنایی ناشران خارجی با یکدیگر و البته ثمربخش بودن آن در آینده باشد.

در ادامه اجمل عازم، رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان افغانستان با بیان اینکه امسال نمایشگاه کتاب تهران تفاوتی بسیار اساسی با سال های گذشته دارد، گفت: در واقع غرفه کشور افغانستان امسال متفاوت‌تر از سال‌های گذشته در نمایشگاه برپا شده است. در واقع 2 ماه پیش تعدادی از دوستانمان از ایران به کشورمان آمدند که وعده همکاری و برگزاری نمایشگاه کتابی را در افغانستان دادند.

وی ادامه داد: امروز قدردان هستیم که در این نمایشگاه پذیرایی فوق العاده ای از ما انجام شد.

در ادامه مراسم راجا محمد عبدالله، مدیر تجارت بین‌الملل سازمان همکاری‌های اسلامی با بیان اینکه از وجود 1400 غرفه در بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تعجب کرده‌ام، گفت: تصور می‌کنم این نمایشگاه بزرگترین نمایشگاهی است که در این ایران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه متاسفم که ناشران کشور مالزی در نمایشگاه کتاب حضور ندارند، ادامه داد: تلاش خواهم کرد تا ناشران زیادی را از مالزی سال آینده روانه نمایشگاه کتاب تهران کنم، ایران همواره با مالزی ارتباط نزدیکی داشته است و زمانی که تحولات در مالزی رخ داد، یکی از کشورهایی بود که از ما حمایت کرد.

مدیر تجارت بین‌الملل سازمان همکاری‌های اسلامی با بیان اینکه 10 تا 14 نوامبر سال جاری در مالزی یک برنامه تجاری و فرهنگی برگزار می‌شود، افزود: شاید بتوان گفت که این برنامه بزرگترین برنامه در دنیا باشد از این رو از ایران نیز دعوت می‌کنم که در این برنامه حضور داشته باشد.

امیرمسعود شهرام‌نیا، قائم مقام بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران در سخنانی کوتاه از حضور اهالی فرهنگ افغانستان در این ضیافت قدردانی کرد.

در پایان مراسم محمدرضا وصفی گفت: قرار است چندین میز کارشناسی در معاونت فرهنگی وزارت ارشاد برای برقراری ارتباطات فرهنگی با دیگر کشورها راه‌اندازی شود، البته تلاش داریم تا کشور مالزی نیز در این میز کارشناسی حضور داشته باشد.

سیدعباس صالحی رئیس نمایشگاه کتاب تهران دقایقی پس از جنتی به این ضیافت آمد. همچنین محمد اللهیاری معاون فرهنگی و اجرایی و چند تن دیگر از مسئولان اجرایی این نمایشگاه در این مراسم حضور نداشتند.

کد خبر 2284210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha