به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلی احمدی رئیس فرهنگسرای رسانه و مسئول برگزاری این ویژهبرنامه در سطح پایتخت با اشاره به شعار «تهران شهر مهربانی» درباره اهداف برگزاری ویژهبرنامه لبخند تهران گفت: ما تلاش كردیم با فاصله گرفتن از فضاهای معمول ذائقه مخاطبان را نسبت به طنز تغییر دهیم.
وی درباره میزان استقبال مردم از لبخند تهران اظهار داشت: این موضوع را میتوان در دو سطح منطقهای و ملی در نظر گرفت. پنج فرهنگسرای بزرگ تهران میزبان شهروندان تهرانی بودند و معمولا هر شب دو تا سه برابر ظرفیت سالنها مخاطب برای تماشای برنامه از نزدیك میآمد.
متولی برنامه لبخند تهران درباره دلایل این استقبال گفت: متأسفانه ما برنامههایی با محور شادی كم داریم و لبخند روی صورت شهروندان كمرنگ شده است. ضمن اینكه شادمانی شریف و هدفمند بهشدت كم است و كمتر به برنامههای فاخر توجه شده است.
رئیس فرهنگسرای رسانه افزود: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در دوره جدید تلاش كرده است با صدا و سیما نوعی همافزایی داشته باشد و با بهرهگیری از ظرفیتهای هر دو سازمان برنامههایی تولید شود كه هم شادیمحور باشد، هم طنز فاخر داشته باشد، هم جدا از نگاه محلی و منطقهای به مذاق مردم سراسر ایران خوش بیاید و لبخند را بیدریغ به آنها هدیه بدهد. یكی از ویژگیهای برنامه لبخند تهران هم همین حضور چشمگیر خانوادهها بود.
وی تصریح کرد: با توجه به استقبال مخاطبان از ویژهبرنامه طنز لبخند تهران، از همین امروز میتوان به ادامه یافتن چنین برنامههایی در مناسبتهای خاص سال امید داشت؛ برنامههایی كه در راستای توصیه بزرگان دین به نشاط و شاد كردن مردم تولید و اجرا میشوند.
احمدی با اشاره به جشن رمضان گفت: ماه مهمانی خدا ماه معنویت و شبزندهداری است اما منافاتی با نشاط مردم ندارد. سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران آماده است این برنامه را با قالب و شكل جدید ادامه دهد و امیدوارم بتوانیم كاری برای افزایش نشاط مردم در ایام روزهداری و عبادت انجام دهیم.
لبخند تهران اقدامی فرهنگی و متفاوت بود که به واسطه پخش شبانه از شبكه آموزش تلویزیون، آوازهاش تا دورترین نقطههای ایران هم رسید. این برنامه با حضور شاعران طنزپرداز و چهرههای آشنای سینما و تلویزیون، گامی در راستای افزایش روحیه نشاط و شادی در میان شهروندان برداشت.
نظر شما