پری بیانی، تصویرگر در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه هرکدام از تصویرگران، نگاه خاص خود را به شخصیتها و رویدادهای مذهبی دارند گفت: عاشورا یک رویداد مذهبی است و تصور و تصویرذهنی هرکس ازواقعه عاشورا، متفاوت با دیگری است و هر تصویرگری از منظر خاص خود، این اتفاق بزرگ را به تصویر میکشد.
تصویرگر کتاب«چهار فصل» با اشاره به اینکه تصویرگران با استفاده ازرنگ و فرم میتوانند به تصویرکردن شخصیتها و رویدادهای مذهبی بپردازند گفت: هر تصویرگری اززاویه دید خود به تصویر کردن وقایع و شخصیتها میپردازد اما من از رنگ و فرم استفاده میکنم و با بهره گرفتن از این دو، عاشورا را برای مخاطبان خود روایت میکنم.
بیانی در ادامه بیان کرد: رنگی که با شنیدن نام امام حسین(ع) یا عاشورادر ذهن من شکل میگیرد، رنگ سرخ است. اگرچه المانهایی چون پرچم، خون، شمشیر و... نیز در ذهنم جای میگیرد.
تصویرگر کتاب«دور ازخانه» کار برای کودکان را دشوارتر ازکار برای بزرگسالان دانست و افزود: دایره واژگان کودکان محدودتر و سواد بصری آنان کمتر است. از سوی دیگر، کسی که برای بچهها کار میکند نمیتواند روحیات آنان را نادیده بگیرد بنابراین باید روایاتی چون عاشورا را بهگونهای تصویر کند که در عین حال که فداکاری امام حسین(ع) به ذهن بچهها القا میشود، احساس خشم و خشونت در درون آنها برانگیخته نشود.
نظر شما