به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ احيامحمد اميري بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان این که خبرنگاران در دوران دفاع مقدس با حضور در جبهه هاي جنگ، ايثارگري و فداكاري رزمندگان اسلام را به تصوير كشیدند، اظهار داشت: اگر خبرنگاران جان بر کف در جبهه های جنگ نبودند امروز بسیاری از آثار و ارزش های دفاع مقدس به فراموشی سپرده شده بود.
وی افزود: در زمان دفاع مقدس خبرنگاران در عمليات هاي مختلف همراه نيروهاي عمل كننده در مقابل دشمنان ايستادگي كردند و رسالت خبري خود را به نحو احسن به انجام رساندند.
این مسؤول با اشاره به ايثارگري ها و شجاعت شهيد خبرنگار محمود صارمي اظهار داشت: در زمان جنگ امثال شهيد صارمي بودند كه حوادث جنگ را به تصوير آوردند و امروز وظيفه نسل جوان و مردم است كه از دستاوردهاي آنان به خوبي استفاده كنند.
سرهنگ اميري عنوان كرد: خبرنگاران در اقصي نقاط جهان رسالت خبري خود را انجام مي دهند و در تمام شرايط سخت براي اطلاع رساني حضور فعال دارند.
وي در ادامه با اشاره به وجود 41 شهيد گمنام در استان افزود: اين شهيدان در 20 نقطه از استان مدفون شده اند اما احداث یادمان شهدا برای آنها مغفول مانده بود.
به گفته سرهنگ امیری به بركت سفر مقام معظم رهبري به خراسان شمالي به منظور احداث يادمان شهداي گمنام دو ميليارد تومان اعتبار تخصيص داده شد که با استفاده از این اعتبارات ساخت هشت یادمان شهدای گمنام در مناطق مختلف این استان آغاز شده است.
وی با اشاره به این که ساخت یادمان برای شهدایی که در داخل محوطه دستگاه های مختلف و دانشگاه ها به خاک سپرده شده اند بر عهده دستگاه مربوطه است، اضافه کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان تنها برای آن دسته از شهدای گمنامی که در اماکن عمومی به خاک سپرده شده اند اقدام به ساخت یادمان می کند که در این زمینه احداث چندین یادمان آغاز شده و پیش بینی می شود ساخت برخي از این يادمان ها تا پايان سال آينده به اتمام برسد.
به گفته سرهنگ امیری برخی از این سازه ها اکنون 30 تا 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و برخی دیگر از آنها نیز هنوز مراحل اولیه ساخت خود را طی می کنند.
وی همچنين از ساخت تنديس شهداي محوري استان در ورودي و خروجي شهرستان هاي خراسان شمالی خبر داد.
نظر شما