سیدحسین میرشفیع در گفتگو با مهر با اشاره به اقداماتی که برای افزایش ایمنی راههای روستایی انجام می شود، گفت: با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای هماهنگ شده تا رنگ مورد نیاز برای 10 هزار کیلومتر خط کشی راه های روستایی تامین شود.
وی با بیان اینکه خط کشی راه های روستایی مدتی متوقف بوده است، اظهار داشت: الان پس از تامین اعتبار سازمان راهداری می توانیم خط کشی راه ها را در جادههای روستایی انجام دهیم. زیرا در نهایت هرچقدر که سرمایه گذاری کمتری در رفع نقاط حادثه خیر و نگهداری راه ها انجام شود، سهم راه ها از عاملیت تصادفات بیشتر میشود.
معاون وزیر راه وشهرسازی به جلسات هماهنگی با سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور اشاره کرد و افزود: با پلیس هماهنگیهایی انجام شد که مقداری در موضوع ایمنی راههای روستایی هماهنگی بیشتری داشته باشیم.
میرشفیع با بیان اینکه براساس آمار و اطلاعاتی که ارایه شد عابران پیاده و موتورسواران روستایی در حاشیه راههای اصلی و فرعی در معرض بیشترین خسارات و تلفات هستند، اظهار داشت: هماهنگیهایی با پلیس و سازمان دهیاری ها و شهرداری ها انجام میدهیم تا امسال از حجم این تلفات کم کنیم.
وی با بیان اینکه تلفات راه های روستایی در استان های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و فارس بیشتر از سایر استان ها است، گفت: پس از آن استان مازندران در صدر تلفات عابران پیاده و موتوسواران قرار دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به موضوع مشارکت اجتماعی در ایمنی راهها و تردد جادهای، افزود: مشارکت اجتماعی موضوعی است که بصوت کلی براساس مصوبات کمیسیون ایمنی راه ها در حال پیگیری است.
نظر شما