به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، عبدالرضا مصری درباره اجرا نشدن طرح همسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، افزود: این طرح در سال 88 به تصویب مجلس رسید و در ابتدای کار نیز دولت با اعتبار 2 هزار میلیارد تومانی کار را آغاز و در مرحله اول نیز تمام احکام اصلاح شد و در حقوق دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی تغییراتی انجام گرفت.
وی ادامه داد: در مرحله بعدی یکسانسازی حقوق بازنشستگان، دولت تامین منابع مالی آن را تعهد نکرد و اکنون اگر دولت اعتبار را درنظر گیرد تامین اجتماعی این طرح را اجرا میکند.
این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه تامین اجتماعی برابر حق بیمه دریافت شده متعهد به اجرای ارایه خدمت است، تصریح کرد: واقعیت آن است که تامین اجتماعی قادر به اجرای تمامی طرحهایی که از سوی دولت یا مجلس به این سازمان تحمیل میشود نیست، بودجه تامین اجتماعی از منابع دولت تامین نمیشود بلکه اعتبارات آن از منابع بیمه شدگان است که باید برای بیمه شده هزینه شود بر این اساس نمیتوان هربار از حق بیمه شده اخذ کرد و در جهت اجرای طرحها به کار گرفت.
وی تاکید کرد: بدونشک یکسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در صورتی قابلیت اجرا خواهد داشت که دولت منابع مالی آن را تامین کند در غیر این صورت همچنان بلاتکلیف باقی میماند.
مصری با بیان اینکه مجلس درصدد است تا در رایزنی با دولت بتواند منابع مالی برای این طرح درنظر بگیرد، افزود: ما تلاش داریم تا این طرح اجرا شود اما اکنون دولت تعهد مالی آن را نمیپذیرد مانند بودجه که باید در هر بخش تخصیص یابد اما در برخی موارد دولت عنوان میکند که به دلیل نبود درآمد خزانه بخشی از این بودجهها اختصاص پیدا نمی کند.
اسفند سال 87 نمایندگان مجلس با الزام سازمان تامین اجتماعی به همسان سازی حقوق تمام بازنشستگان رای مثبت دادند. براساس این مصوبه مجلس که به صورت بند الحاقی به لایحه بودجه اضافه شد، سازمان تامین اجتماعی موظف شد به منظور همسان سازی حقوق بازنشستگان، از محل فروش و سود حاصل از مالکیت سهام قابل عرضه در بورس اوراق بهادار شرکتهای دولتی و یا سهام دولت در سایر شرکتها، حقوق بازنشستگی و مستمری بازنشستگان و مستمری بگیران خود را از ابتدای سال 1388 افزایش دهد.
نظر شما