توفیق امانی عضو هیات انتخاب پنجاه و یکمین جشنواره فیلم و عکس منطقهای «تیژ» در تربت حیدریه با بیان این مطلب درباره کیفیت آثار دیده شده در این دوره از جشنواره به خبرنگار مهر گفت: 450 فیلم در این دوره از جشنواره فیلم منطقهای تربت حیدریه دیدهایم که از میان این آثار 50 اثر در دو بخش سینمای مستند و داستانی انتخاب شده است که به اعتقاد من مجموع آثار از جهت کیفی نسبت به کل آثار دیده شده رضایتبخش نبود.
وی ادامه داد: آنچه مهم است بردن جریان فیلم به شهرستانها به ویژه شهرهای کوچک است که فی نفسه اتفاق خوبی است و باعث آشنایی هنرمندان شهرهای مختلف با یکدیگر می شود. اصولا یکی از اهداف انجمن سینمای جوان برگزاری این جشنواره در شهرستان های کوچک و زنده نگه داشتن چراغ سینما در شهرهای دور افتاده است. از سوی دیگر بهانه ای برای فیلمسازان است که بتوانند به تبادل نظر بپردازند.
عضو هیات انتخاب فیلم پنجاه و یکمین جشنواره فیلم منطقه ای «تیژ» عنوان کرد: از سوی دیگر فیلمسازان با حضور در شهرهای کوچک که ممکن است در شرایط دیگر سفر کردن به این نقط برایشان ضرورتی نداشته باشد می توانند سوژه های ناب هم در حوزه فیلم کوتاه و هم داستانی پیدا کنند. در واقع اگر نگاه تیز و ذهن هوشمندی داشته باشند از موقعیت های سفر به خوبی استفاده می کنند. به اعتقاد من فیلمسازان جوان باید از ظرفیت های ایجاد شده انجمن سینمای جوان به درستی استفاده کنند.
امانی همچنین درباره نقاط ضعف و قوت آثار نهایی شده برای حضور در این دوره از جشنواره منطقه ای گفت: ضعف عمده آثار در ایده پردازی و پرداخت فیلمنامه بود. ایده بسیاری از آثار دیدنی و قابل تحسین بود اما در پرداخت و ساختار دچار ضعف های اساسی بودند و اغلب نتوانسته بودند در کارگردانی موفق عمل کنند.
عضو هیات انتخاب پنجاه و یکمین جشنواره فیلم منطقه ای «تیژ» در تربت حیدریه در پایان صحبت های خود متذکر شد: یکی دیگر از نقاط ضعف فیلم ها، مباحث فنی است به عنوان مثال صدا، نوع تصویر و صداگذاری اغلب فیلم ها قابل قبول نبود اما با کمی چشم پوشی از ضعف هایی از این دست می توان به آینده این بخش از سینمای ایران امیدوار بود.
نظر شما