۲۳ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۲۴

معاون صدا در گفتگو با مهر:

ایرانِ 1400 با 50 رادیو/ شبکه‌های جدید کم‌هزینه راه‌اندازی می‌شوند

ایرانِ 1400 با 50 رادیو/ شبکه‌های جدید کم‌هزینه راه‌اندازی می‌شوند

معاون صدای رسانه ملی درباره راه‌اندازی شبکه‌های جدید گفت که تا سال 1400 ایران صاحب 50 شبکه رادیویی خواهد بود که بیشتر آنها تامینی و تخصصی هستند و با توجه به جمعیت و تنوع سلایق نیازسنجی شده‌اند.

محمدحسین صوفی درباره شبکه‌های رادیویی ایران که قرار است تا سال 1400 به 50 شبکه برسد به خبرنگار مهر گفت: این تعداد شبکه بر اساس نیازسنجی‌ها، مطالعات انجام شده، نیازها و تکثر و تنوع جامعه ایرانی و مخاطبان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به محوریت اصلی این شبکه‌ها ادامه داد: ما سال‌ها است که به دنبال توسعه شبکه‌های تخصصی مثل شبکه‌های خانواده، کودک و نوجوان، طنز، نمایش و... بوده‌ایم. راه اندازی اینگونه شبکه‌ها تاکنون مورد اقبال و استقبال مخاطبان قرار گرفته و حتی مخاطبان جدیدی را نیز خلق کرده است. بنابراین ما در بررسی‌های خود به این نتیجه رسیده‌ایم که جامعه ما بیش از گذشته به شبکه‌های تخصصی و اختصاصی نیاز دارد.

معاون صدای رسانه ملی با بیان اینکه امیدواریم تا سال 1400 شبکه‌های تخصصی راه اندازی شود، عنوان کرد: ما با در نظر گرفتن بضاعت‌های مالی، امکانات و تجهیزات به این نتیجه رسیدیم که این شبکه‌ها این ظرفیت را دارند که به 50 شبکه برسند.

صوفی در واکنش به این سوال که آیا افزایش تعداد شبکه‌ها باعث کاهش کیفیت آنها نخواهد شد؟ گفت: هم اکنون شبکه‌های رادیویی از کیفیت بالایی برخوردارند، از سوی دیگر شبکه‌های جدید نسبت به شبکه‌های قدیم با هزینه کمتری راه اندازی می‌شوند چون سعی می‌شود که از برنامه‌های دیگر شبکه‌ها هم استفاده کنیم. برنامه‌هایی که در دیگر شبکه ها پخش می‌شود با توجه به جمعیت و تنوع سلایق و تنوع خود برنامه ها فقط یکبار شنیده می شود و بسیاری شاید نتوانند برنامه مورد علاقه خود را بشنوند. بنابراین از طریق شبکه‌های جدید امکان شنیدن آنها فراهم می‌شود و شبکه‌های جدید رویکردی تامینی خواهند داشت.

وی در مورد امکانات و تجهیزات راه‌اندازی شبکه‌های جدید و همچنین بودجه این شبکه‌ها عنوان کرد: هزینه و برآورد ما برای راه‌اندازی شبکه‌های جدید با توجه به توسعه امکانات فنی، تجهیزات و با توجه به تعداد شبکه‌ها در نظر گرفته می شود و ما متناسب با اعتباراتی که منظور می‌شود هزینه برنامه‌سازی را مورد توجه قرار خواهیم داد.

معاون صدای رسانه ملی در پایان درباره تغییرات مدیریتی در سازمان صدا و سیما و همچنین تغییر احتمالی خودش گفت: خوشبختانه رسانه ملی به شرایط باثباتی رسیده که با جابجایی افراد، اهداف تغییر نمی‌کند چون هدفگذاری و سیاستگذاری‌های کلان مشخص شده است و با این رویکرد هر کس در جایگاه ریاست سازمان صدا و سیما قرار بگیرد، متناسب با اهداف حرکت می کند. درباره تغییر سمت خودم در صورت تغییر مدیریت سازمان صدا و سیما هم باید بگویم «چو فردا شود، فکر فردا کنیم».

کد خبر 2369023

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha