به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مجد صبح چهارشنبه در نشستی با اعضای ستاد اجرایی سرشماری عمومی کشاورزی مستقر در فرمانداری شهرستان دامغان به نقش و اهمیت اجرای این طرح پرداخت و اظهار داشت: سرشماری عمومی کشاورزی منبعی بسیار مهم در زمینه تهیه داده های ساختاری و پایه ای بخش کشاورزی به حساب می آید.
وی تصریح کرد: بر اساس چارچوب های آماری حاصل از سرشماری عمومی کشاورزی، طرح های نمونه گیری متعددی برای تأمین نیازهای آماری بخش کشاورزی آماده و اجرا می شود.
مدیر اجرایی طرح سرشماری عمومی کشاورزی در شهرستان دامغان خاطرنشان ساخت: این طرح داده های آماری استاندارد برای تبادل اطلاعات با سازمان های آماری بین المللی را فراهم می کند.
مجد با بیان اینکه سرشماری دقیق کشاورزی می تواند به برنامه ریزی بهتر کمک کند اظهار داشت: همه ما باید با بهره گیری از تمامی توان و ظرفیت ها و همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط به برگزاری مطلوب سرشماری کشاورزی کمک کنیم.
وی گفت: تمام توان و تلاش خود را باید به کار گیریم تا سرشماری عمومی کشاورزی به خوبی در سطح شهرستان برگزار و همه افراد جامعه هدف در این طرح عمومی و ملی تحت پوشش قرار گیرند.
مسئول فناوری و اطلاعات فرمانداری شهرستان دامغان نیز در خلال این نشست در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای اجرای طرح 35 نفر در سامانه این طرح ثبت نام کردند که پس از ارزیابی و گزینش، 9 نفر به عنوان مأمور سرشماری پذیرش شدند.
آمنه غلامی مایانی افزود: از این تعداد دو نفر کارشناس، مسئول فنی و اجرایی، معاون فنی و آموزشی و تعدادی از نیروهای نظام صنفی کشاورزی شهرستان در اجرای این طرح همکاری و مشارکت دارند.
وی گفت: اجرای این طرح عمومی کشاورزی برای نخستین بار به صورت الکترونیکی و با تبلت بوده و از هیچ کاغذی در اجرای این طرح استفاده نمی شود.
سرشماری عمومی کشاورزی از پنج مهر ماه تا 18 آبان ماه سالجاری با هدف تهیه چارچوب آماری برای آمارگیری های نمونه ای، تولید اطلاعات ساختاری و قابل ارائه در سطوح جغرافیایی خرد با قابلیت ارائه در قالب طبقات و با وسعت بهره برداری و فراهم کردن داده هایی که به عنوان محک آمارهای جاری کشاورزی از سوی مرکز آمار ایران و با همکاری استانداری های، فرمانداری ها، بخشداری ها، شوراهای اسلامی و دهیاری ها اجرا می شود.
نظر شما