۳ مهر ۱۳۹۳، ۹:۲۶

حجت الاسلام صفي ياري:

لزوم رصد فعاليت هاي فرهنگي در كردستان/ فضاي فرهنگي استان نيازمند خانه تكاني است

لزوم رصد فعاليت هاي فرهنگي در كردستان/ فضاي فرهنگي استان نيازمند خانه تكاني است

سنندج – خبرگزاري مهر: مدير كل تبليغات اسلامي استان كردستان خواستار رصد و مديريت مناسبت فعاليت ها و برنامه هاي فرهنگي در اين استان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود صفي ياري شامگاه شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد شئون استان كردستان اظهار داشت: رصد مناسبت و به موقع فعاليت هاي فرهنگي در كردستان ضروري است و به همين دليل بايد در راستاي مديريت مناسب به اين امر مهم به صورت ويژه توجه شود.

وی رصد کردن مسائل فرهنگی استان را يكي از نيازهاي اصلي و ضروري در عصر حاضر با توجه به تهاجم فرهنگي دشمن عنوان كرد و یادآور شد: باید جهت‌گیری مسائل فرهنگی جهت‌گیری صحیح و مومنانه‌ای باشد و بر مبنای معیارهای اسلامی گسترش یابد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه جهت‌گیری‌های فرهنگی در این استان باید مومنانه باشد، گفت: جهت‌گیری‌های فرهنگی در استان کردستان مطلوب نیست و انتظار مي رود كه با اصلاح مسير زمينه براي برنامه ريزي و مديريت بهتر در اين بخش فراهم شود.

حجت‌الاسلام صفی‌یاری بيان كرد: باتوجه  به نگرانی مکرر مقام معظم رهبری در خصوص وضعیت فرهنگی و تاکید مستمر ایشان بر اولویت فرهنگ و تاکید معظم‌له بر جهت‌گیری سالم فرهنگی لازم است صاحبنظران و نخبگان و مسئولان  فرهنگی در خصوص رفع نگرانی مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی جدی‌تر و عملیاتی‌تر اقدام کنند.

وی افزود: مسئولان فرهنگی و صاحبنظران این عرصه باید در خصوص جهت‌گیری اسلامی و انقلابی فرهنگی تامل و بررسی ریشه‌ای‌تری اعمال كنند و بهره برداري از ظرفيت هاي آموزه هاي ديني در اين امر مهم يك نياز لازم و ضروري است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان بیان کرد: یکی از فلسفه‌های پیدایش انقلاب مقابله با ناهنجاری‌ها و ضد ارزش‌های طاغوت و شاهنشاهی بود و اکنون پس از سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی افرادی آگاهانه و ناآگاهانه با استفاده از جایگاه نظام اسلامی به احیای شاخص‌های فرهنگی قبل از انقلاب مبادرت می‌ورزند و متاسفانه بدان افتخار کرده و حسرت آن روزها را می‌خورند.

وي عنوان كرد: چهره‌های مظلوم قرآنی و فرهنگی و جانبازان و رزمندگانی از  دوران جنگ تحمیلی هستند که هنوز هم نیازمند کمک و مساعدت مسئولانند اما متاسفانه وضعیت آنها به فراموشی سپرده شده و توجه مسئولان به افرادی معطوف شده که  نسبت آنان با انقلاب اسلامی روشن نیست.

حجت الاسلام صفي ياري همچنین با اشاره به این جمله مقام معظم رهبری که اشتباهات فرهنگی به راحتی قابل جبران نیست، گفت: تغییر مسیر فرهنگ، هویت واقعی جامعه را به هم می‌زند.

وي بیان کرد: در حالیکه کردستان با مشکلات و معضلات عدیده فرهنگی مواجه است انفعال فرهنگی جامعه را دچار بی‌هویتی فرهنگی می‌کند و بر همین اساس رهبر فرزانه انقلاب به اقتدار فرهنگی به عنوان بالاترین اقتدار و سرمایه یک جامعه تاکید می‌کند.

مدير كل تبليغات اسلامي كردستان گفت: با اینگونه اقدامات جای تعجب نیست اگر می‌بینیم بسیاری از مردم سنندج در محاورات روزمره از اسامی و عناوین قبل از انقلاب خیابان‌ها، میادین و اماکن استفاده می‌کنند و عناوین و اسامی انقلابی کاملا مهجور و فقظ در بخش اداری جریان دارد.

وی فضای فرهنگی استان را نیازمند خانه‌تکانی اساسی و زیرساختی دانست و افزود: باید نقشه راه فرهنگی استان بر مبنای آموزه‌های قرآن، سنت، عترت و رهنمودهای مقام معظم رهبری تنظیم و افق آن نیز بر مبنای گسترش فضای اخلاقی و ارزش‌های اسلامی ترسیم شود.

وی در پایان اظهار داشت: الگوسازی و مرجع‌سازی از راهبردهای اساسی انقلاب فرهنگی و فرهنگ انقلابی است و باید با شاخصه های انقلابی در اين حوزه بسيار مهم به عنوان يك اولويت پیگیری شود.

در این جلسه اعضا نظرات و پیشنهادات خود را برای برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های فرهنگی استان مطرح کردند و برنامه‌های مناسبتی ماه ذی‌الحجه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 2377277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha