به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدونا، دکتر رسول دیناروند روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه تدوین دارونامه بیمارستانی که در اهواز برگزار شد، افزود: در اوایل اجرای این طرح وضعیت مراجعه بیماران به بیمارستان ها افزایش یافت اما در حال حاضر با مدیریت صحیح و ارائه بسته های نظارتی وضعیت مطلوب است.
وی با بیان اینکه مسئولیت نظارت بر سلامت، کیفیت، تامین دارو و ملزومات پزشکی در بیمارستانهای دولت، برعهده سازمان غذا و دارو است، افزود: امنیت درمان، مقوله ای است که می بایست با قوت بیشتری دنبال شود.
دیناروند امنیت درمان را شامل تامین ابزار مورد نیاز پزشک عنوان کرد و گفت: ابزاری که پزشک برای درمان نیاز دارد، دارو است و این دارو می بایست بدون دغدغه در اختیار پزشکان و مردم باشد.
رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه با اشاره به مشکلاتی که در دو سه سال اخیر در حوزه دارو وجود داشت، گفت: متاسفانه در سال 91 و نیمه اول سال 92 با کمبود داروی مورد نیاز مردم مواجه بودیم که خوشبختانه این بحران در نیمه سال 92 فروکش کرد. البته مدعی نمی شویم که در حال حاضر همه مشکلات برطرف شده است، اما از دغدغه مردم کاسته شده و دارو به اندازه کافی در دسترس بیماران قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از نگرانیهای ما بحث افزایش هزینههای القایی توسط کادر درمانی است، تصریح کرد: راههای کنترل این وضعیت پیش بینی شده و کمیته هایی برای نظارت و کنترل هزینه های سنگین در بیمارستانها تشکیل شده است.
دیناروند با بیان اینکه 35 درصد هزينه دارويي متوجه جمعيتي شامل بيماران خاص و صعب العلاج است، افزود: بیش از دو هزار و 400 ميليارد تومان براي اين گروه از بيماران هزينه مي شود و توجه وزارت بهداشت نيز براي کمک به اين قشر از جامعه متمرکز شده است.
وی در پایان با بيان اينکه وضعيت دارويي در کشور به يک آرامش نسبي رسيده، اظهار کرد: با برنامه ريزي هايي که وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو انجام داده در نظر داريم سال آينده پرداختي از جيب مردم را با توجه به تورم، بسيار کمتر کنيم.