به گزارش خبرگزاری مهر، آیتالله امامیكاشانی، عضو مجلس خبرگان رهبری، در آیین افتتاحیه نهمین دور گفتوگوی دینی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با كلیسای واتیكان که عصر سه شنبه ۴ آذرماه در این سازمان برگزار شد، گفت: قرآن در آیات خود در سورههای بقره و نساء كه درباره جایگاه حضرت عیسی (ع) است، آیندهای را نوید میدهد كه فراگیر است و به منطقه و گروه خاصی اختصاص ندارد و این فراگیری برای تمامی جوامع بشری است.
وی افزود: در حال حاضر در هر كوی و برزنی این سؤال مطرح میشود كه آینده جهان چه خواهد شد؟ قرآن كریم در جواب فرموده است كه جامعه بشریت پس از ناامنیها، خونریزیها و ظلمها، به امنیت خواهد گرایید و عدالت رونق پیدا خواهد كرد. جوامع بشری زیر یك خیمه قرار خواهند گرفت كه خیمه توحیدی و آن روز، روز عدالت و امنیت است.
امام جمعه موقت تهران، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفر خود به واتیكان در سال ۱۳۷۵ و دیدار با راد سینگر، رییس وقت كمیته علمی واتیكان، گفت: موضوع آینده جهان و سرنوشت بشریت را با راد سینگر و جمعی از دانشمندان واتیكان مطرح كردم. به ایشان گفتم كه عیسی بن مریم (ع) كه از آسمان نزول كند، روی زمین حكومت عدل الهی تشكیل خواهد داد. ایشان هم میگفت كه با نزول حضرت مسیح(ع) زمین زنده خواهد شد. به او گفتم كه ما مسلمانان معتقدیم كه امام مهدی (عج) كه زنده و از انظار غائب است، ظهور خواهد كرد و پس از آن حضرت عیسی (ع) نزول خواهد كرد و با این نزول، بركات بسیاری برای حكومت عدل خواهد آورد. چون ایشان رییس دولت عدلی خواهد شد كه امام مهدی (عج) رهبری این دولت را به عهده خواهد گرفت. راد سینگر كه این سخنان من را شنید، گفت كه این بحث، نیاز جامعه امروز بشریت است و معتقد بود كه باید برای بیان این مسایل همایشی برگزار شود.
وی افزود: جامعه بشری امروز شامل سه دسته است. یك دسته ایمان دارند و از نظر اخلاقی دارای شایستگیهایی هستند. دستهی دوم بیقید و بیبندوبارند ولی دستهی سوم؛ افراد بسیاری هستند، افرادی كه متزلزلند در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.
رئیس مدرسه عالی شهید مطهری، در پایان سخنان خود گفت: تقویت این باور و عقیده در جوامع بشری، همان چیزی است كه انبیاء برای آن مبعوث شدهاند. انبیاء آمدند تا مردم را به عدل و امن و خداپرستی دعوت كنند. ابراهیم خلیلالرحمان (ع)، پیامبری بود كه در نقطهای از زمان مبعوث شد. بعد موسی بن عمران (ع) آمد و برنامههای پیامبر قبلی را گسترش داد و عیسی بن مریم (ع) آمد و برنامههای پیامبران وسعت بیشتری گرفت و پیامبر اسلام (ص) آمد و برنامهای كه خیلی دقیق و فراگیر بود را آورد.
نهمین دور گفتوگوی دینی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با شورای پاپی گفتگوی ادیان واتیكان با عنوان «گفتوگوی سازنده مسلمانان و مسیحیان برای مصلحت جامعه» به ریاست ابوذر ابراهیمیتركمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و كاردینال ژان لویی توران، مشاور عالی و مسئول گفتوگوی دینی پاپ فرانسیس رهبر كلیسای جهانی كاتولیك، عصر سهشنبه چهارم آذر در حسینیه الزهرای (س) این سازمان برگزار شد.