به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عسگر آقایی کسی که برای معرفی دین اسلام و اهل بیت در شرق آسیا زبان سخت و دشوار چینی را آموخت تا مردم این سرزمین که کمترین شناخت را از دین مبین اسلام دارند به مردم چین معرفی کند. وی که به آخوند چینی معروف است و چند سالی هست که به عنوان مبلغ دینی در چین فعالیت میکند، یکی از مهمانان برنامه «روایت شیدایی» است.
در این برنامه افراد مشهور، نخبه، هنرمند و ورزشکار حاضر میشوند و درباره نقش توسل به اهل بیت (ع) در پیشرفت مدارج علمی و شغلی و تخصصی خود با مردم صحبت میکنند. به عبارتی «روایت شیدایی» به علل ارادت و توسل این افراد به اهل بیت و پیامبر اسلام میپردازد.
پشت سر گذاشتن دوره فشرده زبان چینی برای معرفی اسلام
حجت الاسلام عسگر آقایی یکی از مهمانان این برنامه در گفتگو با خبرنگار مهر درباره عنوان آخوند چینی که برای او گذاشتهاند، توضیح داد: از سال 2007 به یادگیری زبان سخت چینی اقدام کردم و در سال 2008 اولین وبلاگ شیعه به زبان چینی را راه انداختم. در سال 2009 برای نخستین بار برای تبلیغ دین به دانشگاه فرهنگ پکن رفتم و در آنجا دوره فشرده زبان چینی را فرا گرفتم و از همان دوران شروع به معرفی اسلام در این کشور کردم.
آقایی ادامه داد: سپس یک کتابخانه دیجیتالی تاسیس کردم که در این کتابخانه بیش از 35 هزار صفحه درباره اسلام و شیعه قرار دادم. بعدها محمد تقی رحمتی از مستندسازان کشورمان برای معرفی این کتابخانه دیجیتال به عنوان یک دستاورد در یک کشور غیرمسلمان، زندگینامه مرا به عنوان مبلغ دینی در چین در قالب یک مستند با نام «سفیران هدایت» ساخت که از شبکه سه سیما هم پخش شد.
یک مستندساز اسمم را آخوند چینی گذاشت
این مبلغ اسلام تصریح کرد: سه سال بعد این مستندساز با تغییر نام این مستند به «آخوند چینی دات کام» آن را به سومین جشنواره فیلمهای مردمی عمار ارائه کرد و از آن روز به بعد لقب آخوند چینی برای من ماندگار شد و اصحاب رسانه هم از آن زمان به بعد با این اسم بنده را نامیدند.
حجت الاسلام عسگر آقایی درباره نحوه دعوت مردم چین به دین مبین اسلام هم اظهار کرد: از سال 2009 که وارد کشور چین شدم ابتدا اقدام به شناسایی مساجد کردم و بعد یک به یک در این مساجد حاضر میشدم، از آنجا عکس میگرفتم و با مسلمانان مساجد ارتباط برقرار میکردم. در مسیر ترددم در خیابانهای پکن نیز به سوالاتی که مردم از من میپرسیدند با صبر و حوصله جواب میدادم و هر وقت خستگی بر من غالب میشد به محض یاد کردن حضرت محمد(ص) و خاندان مکرم ایشان خستگی از تنم بیرون میرفت.
ماجرای زن چینی که شیعه شد
این مبلغ دینی درباره یک زنی چینی که برای امر تجارت به ایران آمده بود گفت: او برای دریافت سوالی درباره اسلام نزد من آمد و پس از پنج ساعت گفتگو با او درباره اسلام، او با قرائت شهادتین به دین اسلام و مذهب تشیع گروید.
آخوند چینی در پایان گفت: یک مبلغ باید خودش را به ابزار تبلیغی مناسب مجهز کند تا درصورت مواجه شدن با سوالی خاص توانایی پاسخگویی را داشته باشد.
به گزارش مهر، «روایت شیدایی» به تهیه کنندگی محمد نبهان از امشب تا دوم دی ماه هر شب به جز جمعهها ساعت 18 از شبکه یک پخش میشود.
نظر شما