به گزارش خبرنگار مهر، محسن صادقی بعد از ظهر یكشنبه در همایش فعالان عرصه عفاف و حجاب که در سالن همایشهای آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار كرد: این همایش نخستین نشست مشترك میان صاحب نظران و فعالان عرصه عفاف و حجاب و صیانت از حقوق شهروندان است كه امیدواریم سرآغاز حركتی عالمانه در حوزه توسعه و ترویج عفاف و حجاب و صیانت از حقوق شهروندان باشد.
وی افزود: صیانت از امنیت عمومی و حقوق شهروندی بحث تازه ای نیست و در قانون اساسی و شورای عالی انقلاب فرهنگی همیشه مورد تاكید مدیران و تصمیم گیران بوده است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان با اشاره به مصوبه ۴۲۷ در خصوص عملكرد دستگاه های اجرایی در زمینه عفاف و حجاب گفت: ستاد های صیانت از عفاف و حجاب در چهار سطح کشور ۴۲ دستگاه، استانی ۲۲ دستگاه، شهرستان ها با ریاست فرمانداران و دستگاه های اجرایی از سال ۹۱ آغاز به كار كرده اند.
وی در ارتباط با جایگاه تشكل های مردم نهاد در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب اظهار كرد: بخش دولتی به تنهایی نمی تواند تمام امور را در این زمینه مدیریت و رهبری كند لذا حضور سازمان های مردم نهاد می تواند نقش موثرتری در این حوزه داشته باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی تاكید كرد: سرمایه گذاری در زمینه فعالیت های فرهنگی در كوتاه مدت نتیجه ندارد بلكه باید به صورت مستمر پیگیری شود چرا كه روند بازدهی در این حوزه روندی تدریجی و دیر بازده است.
وی اضافه كرد:متاسفانه ما در زمینه تاریخچه و اهداف صیانت از عفاف و حجاب با یك عقب ماندگی اساسی روبرو هستیم البته با توجه به تاكیدات استاندار خراسان رضوی، پیشرفت خوبی در این زمینه داشتیم اما این نشان از رضایتمندی ما در زمینه فعالیت های انجام شده ندارد.
صادقی تصریح كرد: استانداری نیازمند سنجش و ارزیابی مداوم فعالیت ها و اقدامات انجام شده در حوزه عفاف و حجاب است تا بتواند به درستی، ارزیابی های لازم را از ثمر بخش بودن فعالیت های خود داشته باشد.
وی تاكید كرد: فعالیت های ما در حوزه توسعه و ترویج عفاف و حجاب نباید تنها به برگزاری نمایشگاه و همایش ها محدود شود بلكه باید از طریق عمق دادن به محتوای برنامه ها گامی جدی را در شكل دادن باورهای عمومی و نیز تكرار آن در قالب های نو به نسل سوم و چهارم انقلاب بردارد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی بیان كرد: در همین راستا تلاش شده تا نقشه راهی تدوین و تهیه شود تا با رویكرد شبكه سازی در این زمینه بتوانیم از نگاه تك بعدی جلوگیری كنیم.
وی خاطر نشان كرد: در بخش فعالیت های ترویجی و آموزشی ما نیازمند برنامه و مدیریت واحدی هستیم تا با توجه به تحولات عرصه اجتماعی و شكل دادن به نیازهای نسل جدید و نو ظهور آن بتوانیم در كسب موقعیت اجتماعی عمومی برای نسل جوان كه مخاطبان اصلی هستند عملكرد مطلوبی داشته باشیم.
صادقی اضافه كرد: همچنین برای توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ما نیازمند یك ارزیابی صحیح و دقیق از ظرفیت و پتانسیل های موجود و انجام مطالعات پژوهشی در حوزه دستگاه های دولتی و سازمان های مردم نهاد هستیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی در پایان هدف از برگزاری نمایشگاه فعالان عرصه عفاف و حجاب را ارائه دستاوردها و اقدامات دستگاه های اجرایی در راستای مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی دانست.
نظر شما