به گزارش خبرنگار مهر، مخاطب این کتاب، برای برقراری ارتباط بهتر با داستان «سامسای عاشق» موراکامی باید داستان «مسخ» اثر فرانتس کافکا را خوانده باشد. چون این داستان، روایتی در ادامه «مسخ» است. «سامسای عاشق» در ادامه «مسخ» داستانی امیدوارکننده و نویددهنده به سمت پویایی و رشد است.
هدف موراکامی از نوشتن این داستان، ارائه تقابل و رویارویی عنصر امید و تلاش برای رهایی از پیله تنهایی و زوال است و همانطور که مشخص است، این تنهایی، مربوط به زندگی انسان امروز میشود.
انتشارات بوتیمار، چاپ اول «سامسای عاشق» را چند ماه پیش به بازار عرضه کرد که حالا نسخههای سومین چاپ آن را منتشر کرده است.
در قسمتی از این کتاب میخوانیم:
سامسا، در کمد بزرگترین اتاق، ربدوشامبری پیدا کرد که اندازهاش بود و به نظر میرسید که قادر به پوشیدنش است. هیچ سرنخی از اینکه چهطور میشود دیگر لباسهای کمد را پوشید، نداشت. پیچیدگی آنها بیش از حد بود: هرکدام تعداد زیادی دکمه داشت و سامسا نمیدانست که چطور بالای لباس را از پایینش و یا روی لباس را از پشتش تشخیص دهد و اینکه کدام طرف لباس باید رو به بیرون باشد و کدام رو به داخل. اما روبدوشامبر، ساده و سودمند و بیپیرایه بود و پارچهی نرم و سبکش حس خوبی را به پوستش القا میکرد.
رنگش آبی تیره بود. او حتی دمپاییهای همرنگش را نیز پیدا کرد. روبدوشامبر را بر بدن برهنهاش کرد و سرانجام پس از چندین مرتبه آزمون و خطا، موفق شد کمربندش را دور کمر بنند...
این کتاب با ۴۰ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۴ هزار و ۵۰۰ تومان به چاپ سوم رسیده است.
نظر شما