به گزارش خبرنگار مهر، احمد ذاکری ظهر پنج شنبه در نشست تخصصی راهکارهای عملیاتی ورود به بازار چین که با حضور یک هیئت تجاری چینی و برخی از تولیدکنندگان و تجار قم در سالن شهدای شرکت شهرکهای صنعتی قم برگزار شد، گفت: فرش ایرانی قابلیت دارد که فرهنگ و تمدن پربار و ارزشهای ملی - اسلامی ایران را به دنیا نشان دهد.
اشتغال ۴۰ هزار نفری صنعت فرش در قم
وی با تأکید بر اینکه فرش دستباف استان قم در دنیا شناخته شده است، افزود: فرش قم توانسته بیش از ۴۰ هزار نفر را در قم صاحب شغل و درآمد کند.
ذاکری با اعلام اینکه ایران توانسته رتبه پنجم را در صدور فرش به چین داشته باشد، گفت: چین بازار بسیار خوبی برای تولیدات ایرانی است. چرا که این کشور تجار ثروتمندی دارد و میتوانند سرمایه گذاریهای کلان انجام دهند.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت قم با ابراز خرسندی از فرصتهای ایجاد شده در بازار چین گفت: البته یک نکته بسیار مهم و هشدار دهندهای که باید در نظر گرفت تهدیداتی است که میتواند اقتصاد چین به کشور وارد کند.
وی با اشاره به اینکه چینیها در تجارت افراد زیرک و حسابگری هستند، افزود: اگر نتوانیم کالای با کیفیت و شناخته شده به چین وارد کنیم علاوه بر ضررهای اقتصادی اعتبار ملی ایران زیر سئوال میرود.
نباید مراوده تجاری با چین را یک فرصت محض دانست
ذاکری با بیان اینکه عدم بسته بندی درست کالا باعث شده برخی از بازارهای همسایه را به رقبا واگذار کنیم، گفت: الان برخی از تجار فرش بدون در نظر گرفتن قابلیتها و پشتوانه فرهنگی این اثر ارزشمند هنری فرش را در بازار حراجی با نازلترین قیمت به فروش میرسانند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با تاکید براینکه راه ندازی نمایشگاه دائمی فرش به سرمایه گذاری بیش از ۴ میلیارد تومانی نیاز دارد، گفت: برای ایجاد و دوام فروشگاه دائمی فرش نیاز به همکاری و ورود فعال بخش خصوصی و اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان فرش قم داریم.
وی با اعلام این مطلب که عرضه و تولید فرش باید در دست متولیان این صنف باشد، اظهار داشت: یکی از مهمترین کارهایی که باید در زمینه فرش صورت پذیرد بازاریابی حرفهای و ایجاد یک نگاه تجاری اصولی به این صنعت است.
نظر شما