به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام ناصر رفیعی در خلال برگزاری دعای ندبه در حسینیه المهدی مهدیشهر با بیان اینکه مردم باید بدانند در دوران غیبت چه وظایفی دارند و چه اعمال و رفتاری را باید انجام دهند، اظهار کرد: از اهل بیت(ع)، احادیث و روایات مختلفی در وصف حال منتظران ظهور بیان شده است.
وی تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) در جمعی بودند و فرمودند که «برادران من کجایند؟» و اصحاب گفتند «یا رسولالله ما در کنار شما با دشمنان میجنگیم، همراه وهمیار شما هستیم، آیا ما برادرانتان نیستیم؟» رسول خدا فرمود «شما اصحاب من هستید، برادران من کسانی هستند که در زمان غیبت من را ندیده و با این حال به من ایمان دارند».
رفیعی بیان کرد: انسانهایی که اهل بیت(ع) را ندیدهاند؛ اما آنها را قبول دارند جزو مردمان افضل زمان گذشته و حال هستند.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به یکی از مهمترین وظایف منتظران ظهور در عصر غیبت این وظیفه را احساس حضور امام زمان(عج) دانست و افزود: امام زمان(عج) را امامی بایگانیشده نبینیم و باید بدانیم که امام زمان(عج) در جامعه حضور دارند.
وی تصریح کرد: حضور امام زمان (عج) برای همگان مانند خورشید در پس ابر است؛ ایشان در جامعه حضور دارند اما کسی آن امام همام را نمیبیند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در غیبت امام زمان (عج) تاثیرات عمل ایشان در جامعه آشکار و ظاهر است، بیان کرد: خورشید هنگامی که در پس ابر باشد، با اینکه کسی او را نبیند، گرما و حرارت و اثر خود را بر همگان دارد؛ امام زمان (عج) نیز با این حال که در پس پرده غیبت هستند اما تاثیر، عنایت و محبت ایشان در جامعه همگان را فراگرفته است.
وی با بیان اینکه اگر امام زمان (عج) را نمیبینیم نباید وظایف خود را ترک کنیم، گفت: خورشید اگر در پس ابر و ساعاتی از روز گذشته باشد، کسی وظیفه و کار خود را ترک نمیکند؛ در زمان غیبت امام زمان(عج) نیز باید بر انجام وظایف و تکالیف خود کوشا باشیم.
رفیعی انکار امام زمان (عج) را چون انکار خورشید دانست و افزود: حضور و وجود امام زمان (عج) مانند خورشید فروزان معلوم است؛ اگر ما چیزی نمیبینیم دلیل بر آن نیست که وجود ایشان را انکار کنیم.
وی با اشاره به اینکه امام زمان(عج) در زمان غیبت مانند خورشید در پس ابر هستند، بیان کرد: اگر کسی به خورشید نزدیکتر شود، از گرما و حرارت آن بیشتر استفاده میکند و اگر کسی به امام زمان(عج) بیشتر نزدیک شود، از محضر ایشان بیشتر بهره و استفاده میبرد.
نظر شما