۸ بهمن ۱۳۹۳، ۹:۳۲

در گفتگو با مهر تشریح شد؛

کارگاه قصه ورمان حوزه هنری در دوران تازه/ اینجا نه فعال بود نه غیرفعال

کارگاه قصه ورمان حوزه هنری در دوران تازه/ اینجا نه فعال بود نه غیرفعال

مدیر تازه کارگاه قصه ور مان حوزه هنری از انتشار مجدد فصلنامه ادبیات داستانی و توجه ویژه به تولیدات ادبی استان‌ها در برنامه کاری خود در دور جدید مدیریت این مرکز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ساسان ناظق به تازگی با حکم علیرضا قزوه به عنوان مدیر کارگاه قصه و رمان حوزه هنری منصوب شده است. کارگاهی که پس از خروج محمد ناصری، صادق کرمیار عهده‌دار مدیریت آن بود. حالا و با انتصاب ناطق که هم نویسندگی و هم مدیریت فرهنگی را تجربه کرده است این کارگاه می‌تواند تحرک و فعالیت بیشتری را به خود ببیند.

کارگاهی که نه فعال بود نه غیرفعال

ناطق در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: کارگاه را تا پیش از این نه می‌شد فعال دانست و نه غیرفعال. کارگاه کارش را جلو می‌برد و همین الان هم ۳۷ عنوان کتاب از کارهای دوره قبل برای انتشار در اختیار سوره مهر قرار گرفته و ۲۴ کتاب نیز پس از تایید کارگاه در سال جای منتشر شده‌است.

وی در ادامه در تشریح برنامه‌های خود برای اداره این نهاد ادبی حوزه هنری گفت: مهمترین و نخستین کار ما برگزاری سلسله نشست‌های نقد تولیدات ادبی وزه هنری است که نخستین  آن نیز جلسه نقد کتاب «شاه‌ بی‌شین» در هفته آینده است. در کنار این مساله در تلاشیم تا آثار ادبی خوب سایر ناشران نیز در این نشست‌ها بررسی شود و به همین منظور کتاب «روضه نوح» حسن محمودی نیز در قالب این نشست‌ها مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد. همچنین سعی درایم در قالب این نشست‌ها از آثار نویسندگان و ناشران شهرستانی نیز نمونه‌هایی را برای نقد و بررسی در حوزه هنری انتخاب کنیم.

پشتوانه‌سازی برای ایجاد نیروی انسانی در حوزه داستان‌نویسی

ناطق در ادامه رویکرد تازه دیگر کارگاه را پشتوانه‌سازی برای ایجاد نیروی انسانی در حوزه داستان‌نویسی عنوان کرد و گفت: شناسایی و ارتقاء دانش، تجربه و توانایی نویسندگان به ویژه در استان‌ها یکی از اهداف ماست و دوست داریم تا همه امکانات ما در مرکز متمرکز نباشد.

وی افزود: به همین خاطر سعی داریم از این پس کارهای استان‌ها را با نگاه ویژه‌تری مورد بررسی قرار دهیم. به همین خاطر سلسله نشست‌های نقد کتاب با عنوان «آیینه‌بندان» را تشکیل داده‌ایم که به این مساله نیز می‌پردازد.

انتشار مجدد فصلنامه «ادبیات داستانی»

مدیر جدید کارگاه قصه و رمان حوزه هنری در ادامه از انتشار مجدد فصلنامه «ادبیات داستانی» خبر داد و گفت: این مجله فضایی را فراهم می‌کند که کارهای نوقلمان بیشتر از قبل دیده شود و در کنار آن مجال نگاه کارشناسانه به آنها نیز وجود داشته باشد. در حال حاضر برنامه ریزی ما بر این شکل است که کارهایی که برای بررسی به کارگاه ارسال می‌شود باید در کمتر از یک ماه تعیین تکلیف شود و اطلاع رسانی درستی نیز برای مخاطبان صورت بپذیرد.

وی در ادامه از حمایت ویژه حوزه هنری از برگزاری کارگاه‌های آموزشی در استان‌ها را به عنوان یک مزیت تازه یاد کرد و گفت: حمایت‌های ما از نویسندگان جوان باید از مسیر این کارگاه‌ها صورت بپذیرد. به همین منظور برنامه‌ای مدون برای اعزام اساتید به شهرستان‌ها طرح شده تا کار بهینه در این زمینه صورت بپذیرد.

ناطق در پایان برپایی بزرگداشت برای مفاخر ادبی  و یادکرد از آنها را نیز به عنوان یکی دیگر از رویکردهای این مرکز در دروه جدید عنوان کرد.  

کد خبر 2475372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha