مجید ملانوروزی مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره بزرگترین چالشی که عرصه هنرهای تجسمی در سال ۹۳ با آن گریبانگیر بود، اظهار کرد: ما در حوزه هنرهای تجسمی هیچ چالشی نداشتیم و همه چیز خوب و شفاف جلو رفت. بودجه مملکت نیز همین بود و ما هم بودجه زیادی نداریم اما به هر حال اقتصاد مقاومتی است.
وی تأکید کرد: ما تلاش کردیم با کمک جشنوارههای خصوصی و حامیان مالی مشکلاتمان را حل کنیم. گرچه هرچه بودجه بیشتر باشد بهتر است و کیفیت و تنوع کارها بیشتر خواهد بود و از نظر کمی نیز آثار بیشتری میتوانیم تولید کنیم.
به ۵۰ درصد اهدافمان رسیدیم
این مدیرکل در پاسخ به اینکه به چه میزان از اهداف خود در سال ۹۳ دست پیدا کرده است، گفت: فکر میکنم به ۵۰ درصد از اهدافمان رسیدهایم و در سال ۹۴ برای عملی شدن دیگر برنامهها و البته جلو بردن برنامههای جدید اقدام خواهیم کرد.
ملانوروزی تصریح کرد: شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جامعه و شرایط بینالملل، موضوعاتی است که باید واقع گرا بود و به آنها توجه کرد و همگی تاثیرگذار هستند اما ما امیدوار بودیم بیشتر از این بتوانیم از انجمنها و امکانات بخش خصوصی استفاده کنیم، اما چون این اقدام تازه است به زمان بیشتری نیاز داریم تا بخش خصوصی به ما اعتماد کند.
بیینال سفال و مجسمه به سرانجام نرسید
مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: با این حال در حوزه نگارخانهها خیلی خوب جلو رفتیم اما یکی دو تا از بیینالهای ما به سرانجام نرسید که به دلیل شرایط انجمنها بود و انجمن سفال و مجسمه شرایط مهیایی نداشتند و نباید همه تقصیر را به گردن دولت یا جای خاصی انداخت.
وی درباره مهمترین اتفاق تجسمی سال اظهار کرد: نمایشگاه اتوپینه. چون این نمایشگاه یک رویداد بین المللی بزرگ بود که برای اولین بار در خاورمیانه برگزار شد و نمایشگاه مهمی است که اگر بخش خصوصی و بنیادهای آلمانی کمک نمیکردند قطعا ما با این امکانات و بودجه نمیتوانستیم آن را برگزار کنیم.
ملانوروزی در پایان در پاسخ به اینکه بزرگترین حسرتش در سال ۹۳ چه بوده است، اذعان کرد: مدیریت زمان نداشتیم و نتوانستیم خوب از فرصتهایمان استفاده کنیم. درگیر کارهای اداری و اجرایی شدیم اما باید فرصت بیشتری میبود تا با اهالی رسانه و هنر بنشینیم و از مشاوره آنها بهره ببریم.
نظر شما