۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۴۹

کارگاه تولید مشترک بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر برگزار شد

کارگاه تولید مشترک بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر برگزار شد

نخستین کارگاه آموزشی با موضوع تولید مشترک در نخستین روز از برگزاری بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر در پردیس سینما ملت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین کارگاه آموزشی با موضوع تولید مشترک با حضور «پیت رایو» تهیه کننده ای از نیوزلند، امروز صبح ۶ اردیبهشت ماه در نخستین روز از برگزاری بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر در پردیس سینما ملت برگزار شد.

در ابتدای این نشست پیت رایو، تهیه کننده نیوزلندی به بررسی دلایل تولید مشترک با دیگر کشورها پرداخت و گفت: منظور از تولید مشترک، تولیدی است که بیش از یک گروه در مسائل تولید و مالی آن درگیر باشند.

وی ادامه داد: با وجود اینکه نیوزلند کشور کوچکی است اما تجربیاتی در این زمینه وجود دارد که می تواند کمک رسان باشد. تولید مشترک می تواند راهی برای ساخت فیلم هایی باشد که نیاز به بودجه های بیشتری دارند. برای مثال کشوری مانند ایران تولیدات داخلی خودش را دارد، اما با تولید مشترک برای مخاطب جهانی فیلم می سازد.

این تهیه کننده نیوزلندی درباره منفعت تولید مشترک گفت: در تولید مشترک آثار ساخته شده در کشورهای دیگر هم دیده می شود و همچنین در کشور داخلی هم مخاطب بیشتری دارد و بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. این فیلم ها همچنین سرمایه گذاری بهتری هم دارند و مطمئنا برگشت مالی موثرتری هم خواهند داشت.

رایو با بیان این مطلب که در بسیاری موارد تنها بحث مالی در تولیدات مشترک را در نظر می گیرند، گفت: جنبه های دیپلماسی، سرمایه گذاری و خلاقیت از بحث هایی است که در تولیدات مشترک مورد توجه هستند و بخشی به دولت ها هم مربوط می شوند.

 وی با ذکر نمونه ای از تولید مشترک نیوزلند و آلمان گفت: ویل رایدر فیلمی است که در سال ۲۰۰۲ به شکل مشترک ساخته شد و در آن زمان نیوزلند در حدود ۹ میلیون دلار برای تولید هزینه صرف شد و بعد از اکران توانست نزدیک به ۴۰ میلیون دلار در اروپا و امریکا بفروشد.

رایو ادامه داد: این فیلم نه بازیگر آلمانی و نه لوکیشن آلمانی داشت، اما آلمان در بحث پس تولید نقش داشت و تدوین گر فیلم هم در آلمان این کار را انجام داد. اما موفقیت های فیلم در جشنواره های مختلف دلیلی شد که آلمان و نیوزلند قرار داد رسمی برای تولید مشترک فیلم با هم امضا کنند.

این تهیه کننده در پایان افزود: از درس هایی که می توان از تولید این فیلم گرفت، این است که هر کشوری می تواند با حفظ اصالت فرهنگی خودش، به دنبال مخاطب جهانی هم باشد.

کد خبر 2562684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha