۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۷:۱۳

یادداشتی در فراق حسین احمدی‌سخا

هنرمندی که می‌کوشید با هنرش دغدغه‌های رهبری را لبیک گوید

هنرمندی که می‌کوشید با هنرش دغدغه‌های رهبری را لبیک گوید

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به بهانه هفتمین روز درگذشت زنده یاد حسین احمدی ‌سخا اعلام کرد: حسین احمدی ‌سخا نمونه‌ای از مسئولیت‌شناسی، اولویت‌شناسی و ولایت‌پذیری بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در بیانیه دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی آمده است: هنرمند بسیجی، گرافیست جوان انقلاب اسلامی، حسین احمدی سخا، مبدع و مبتکر پوسترهای «ما می‌توانیم» در شب زیارتی سیدالشهدا علیه السلام، دنیا را به مقصد زیارت اولیای خود بدرود گفت.

حسین احمدی سخا، جوان خود ساخته‌ای بود که بی‌مزد و منت نهادهای رسمی و مسئول، تنها با این اعتقاد که نباید حرف‌های رهبری روی زمین بماند، بی ‌وقفه تلاش می‌کرد و عرصه‌های ضروری و مورد نیاز ولی مغفول و بر زمین مانده را با آثار هنری موثر خود تبدیل به فرصت می‌ کرد.

جهاد هنری او و هم ‌نسلان‌اش که موج نوی گرافیک انقلاب اسلامی تلقی می‌شود، مخصوصا در روزها و سال‌های پس از فتنه ۸۸  باعث تقویت اعتماد به نفس ملی در برابر غرب‌زدگی‌ها و وادادگی‌ها و همچنین تقویت اقتدار علمی و فرهنگی در مقابله با خود باختگی‌ها شده است.

مجموعه پوسترهای ارزشمند و تحسین‌برانگیز «ما می‌توانیم» (تا قاف) در زمره آثار هنری خودجوش و کم‌نظیر این نسل در زمینه روشنگری و معرفی دستاوردهای علمی نظام اسلامی به زبان هنر گرافیک است که جزو اولین تجربه‌های وی نیز محسوب می‌شود.

وی بدون داشتن تحصیلات رسمی گرافیک، هنرمند خودآموخته‌ای بود که ابتکار و خلاقیت فنی و تکنیکی را با ایمان و تقوای مجاهدانه آمیخته بود و مدعیان هنر بی‌درد را رسوا ساخته بود.

موضوعات آثار هنری که او با عرق و غیرت مومنانه پای طراحی و انتشار آنها می‌ایستاد حاصل غور و تامل او در صحیفه امام امت و دغدغه‌های فرهنگی رهبر انقلاب بود. مجموعه‌ پوسترهای «جنگ، کار تا پیروزی»، «کتاب بخوانیم»، «ادامه دارند هنوز...» و نیز مجموعه پوسترهای در راه انتشار «کالای ایرانی» نمونه‌هایی از مسئولیت‌شناسی، اولویت‌شناسی و ولایت‌پذیری او در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی بود.

راهی که هنرمند انقلابی حسین احمدی سخا با آثار خود پیش روی دوستان و علاقمندان هنر متعهد باز کرد، خود منجر به پیوستن رهروان دیگری شد که امید است با برکت خلوص و مجاهدت این عزیز، پررونق‌تر از گذشته پیموده شود.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، ضمن تسلیت به خانواده داغدار این هنرمند جوان و آروزی صبر و شکیبایی برای بازماندگان و همرزمان آن زنده یاد امیدوار است ویژگی اولویت شناسی و کار به هنگام کردن «حسین» الگویی برای کارهای فرهنگی خودجوش مردمی و معبری برای گرافیک انقلاب اسلامی و بالندگی آن شود.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از تمامی هنرمندان، اساتید و دوستداران هنر انقلاب اسلامی دعوت می کند تا در مراسم روز هفت آن مرحوم روز پنج شنبه ۱۷ اردیبهشت در حسینیه الغدیر واقع در کن، ایستگاه یخچال، خیابان شهید زینعلی پور از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸ حضور به هم رسانند.

کد خبر 2571421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha