۵ خرداد ۱۳۹۴، ۵:۵۶

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی:

خراسان شمالی رتبه اول کارزار رسانه ای شیشه را کسب کرد

خراسان شمالی رتبه اول کارزار رسانه ای شیشه را کسب کرد

بجنورد- مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: این استان در طرح کارزار رسانه ای پیشگیری از مصرف شیشه رتبه اول را در بین استان های مجری این طرح کسب کرد.

رضا الله وردی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینكه یكی از اهداف مهم سازمان بهزیستی پیشگیری از آسیب های اجتماعی است، پیشگیری تخصصی از اعتیاد را یکی از رسالت های این نهاد دانست و اظهار داشت: مطمئن ترین و موثرترین راه مبارزه با مصرف مواد اعتیاد آور پیشگیری از ابتلای افراد جامعه به مصرف این مواد است.

وی گفت: هرگونه تلاش و هزینه ای كه برای پیشگیری از مواد اعتیاد آور صرف شود از صرف هزینه های بیشتر برای درمان و جبران خساراتی كه معتادان به جامعه وارد می كنند جلوگیری می كند.

الله وردی افزود: سازمان بهزیستی با ارائه طرح كارزار رسانه ای پیشگیری از مصرف مواد مخدر و اجرای آزمایشی آن در استان های تهران، مازنداران در ابتدای سال گذشته و در استان های چهارمحال و بختیاری، یزد، قم، مركزی، گلستان و خراسان شمالی در آذر و دی ماه پارسال پا به عرصه كارزار رسانه ای پیشگیری از مصرف شیشه گذاشت.

وی با اعلام اینكه براساس آخرین آمار ارائه شده از سوی سازمان بهزیستی كشور در اسفندماه سال گذشته بیشترین تماس با خط ملی ۰۹۶۲۸ به ترتیب از استان های خراسان شمالی، مركزی و چهارمحال و بختیاری صورت گرفته است، تصریح كرد: علت این مسأله اطلاع رسانی صحیح و مناسب خطر ماده مخدر شیشه از سوی رسانه ها، صدا و سیما، نشریات و ... در استان است.

این مسئول كمترین تماس های برقرار شده با خط ملی اعتیاد در طرح کارزار رسانه ای شیشه را مربوط استان های ایلام، كهگیلویه و بویر احمد و كردستان اعلام كرد.

وی با اشاره به اینكه سال گذشته طرح كارزار رسانه ای پیشگیری از مصرف ششه به صورت پایلوت در شش استان اجرا شد، گفت: نتیجه نهایی طرح در حال ارزیابی است و در صورت تحقق اهداف مد نظر به صورت ملی اجرا می شود.

الله وردی افزود: خط ملی اعتیاد با شماره تماس ۰۹۶۲۸ همه روزه از ساعت هشت تا ۲۰ پاسخگوی تماس گیرندگان از سراسر كشور بوده و این خط به عنوان یك خط كمك رسان آماده ارائه خدمات به مردم است.

به گفته وی سال گذشته تماس با این خط ملی نسبت با سال ۹۲ با ۳۰۰ درصد رشد مواجه بوده كه از ۴۰۲ هزار تماس برقرار شده با این خط به ۹۷.۵ درصد تماس ها پاسخ داده شده است.

این مسئول با بیان اینكه ۸۴ درصد تماس گیرندگان را بانوان تشكیل دادند، گفت: در میان زنان تماس گیرنده با خط ملی اعتیاد تنها شش درصد آنها خود مصرف كننده مواد بودند و سایر افراد همسر و یا مادر فرد مبتلا به مواد بودند.

وی افزود: این میزان تماس بانوان با خط ملی اعتیاد نشان دهنده افزایش شیوع مواد مخدر صنعتی به ویژه شیشه در بین بانوان است كه ناخواسته به آن مبتلا شده و نگرانی و دغدغه هایی را در جامعه ایجاد می كند.

وی ۱۶ درصد تماس گیرندگان با خط ملی اعتیاد را مردان اعلام و تصریح كرد: بیشترین سوالات مطرح شده از سوی تماس گیرندگان به ترتیب در خصوص شیشه، تریاك و هروئین بوده است.

به گفته الله وردی بیشترین مسائل مطرح شده در خط ملی اعتیاد نیز راهنمایی، ارائه خدمات درمان مصرف شیشه، درخواست ارجاع به مراكز میان مدت ترك اعتیاد، كمك به افراد مبتلا به اعتیاد توسط آشنایان و ... است.

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: طرح كارزار رسانه ای پیشگیری از مصرف شیشه از نهم تا نوزدهم دی ماه پارسال در استان اجرا شد كه با اطلاع رسانی خوب رسانه های خراسان شمالی این استان در اجرای طرح در بین استان های مجری رتبه نخست را کسب کرد.

 

کد خبر 2760534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha