۶ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۰۸

نعمت زاده عنوان کرد:

سیمانی‎ها بهانه‌ای برای افزایش قیمت ندارند/ قیمت نان آزاد نمی‌شود

سیمانی‎ها بهانه‌ای برای افزایش قیمت ندارند/ قیمت نان آزاد نمی‌شود

وزیر صنعت معدن و تجارت در خصوص درخواست افزایش قیمت سیمان از سوی تولیدکنندگان گفت: گازوئیل تولیدکنندگان سیمان همانند گذشته در اختیارشان قرار می‌گیرد و بهانه‌ای برای افزایش قیمت ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نعمت‌زاده در جمع خبرنگاران، هرگونه افزایش قیمت به دلیل تغییر نرخ بنزین و گازوئیل را غیرقانونی دانست و به متخلفان هشدار داد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: همچنین هرگونه افزایش قیمت گاز طبیعی برای این بخش منتفی است؛ این در حالی است که هیچگونه تغییر قیمتی در بخش گاز صنایع ایجاد نشده و همان نرخ سال گذشته اعمال خواهد شد.

وی در خصوص تغییر قیمت نفت سفید نیز تصریح کرد: نفت سفید مورد مصرف صنعت نیست و در مورد نفت گاز نیز که ۵۰ درصد مصرف بخش صنعت را تشکیل می‌دهد، حتی قیمت کاهش یافته و در برخی موارد قیمت ۶۰۰ یا ۵۰۰ تومانی قبل به ۳۰۰ تومان رسیده است.

نعمت‌زاده در ادامه در خصوص خروج قیمت‌گذاری خودرو از شورای رقابت خاطرنشان کرد: تاکنون هیچگونه تغییری در این زمینه صورت نگرفته است.

این عضو کابینه یازدهم در خصوص تغییر در قیمت نان نیز خاطرنشان کرد: تغییر در قیمت نان و آزادسازی آن از ابتدای تیرماه، از سوی دولت مطرح نشده و تاکنون هم هیچ تغییری در مصوبه سال گذشته دولت در مورد قیمت نان صورت نگرفته است.

وزیر صنعت در واکنش به درخواست تولید‌کنندگان سیمان برای افزایش ۲۲ درصدی قیمت به دلیل افزایش قیمت گازوئیل اظهارداشت: این مسئله به ما ارتباطی ندارد، زیرا قیمت سوخت کارخانه‌های سیمان و فولاد مانند سال گذشته است و هیچگونه تغییری در قمیت سیمان از بابت نرخ سوخت نباید ایجاد شود. برهمین اساس سیمانی‌ها هیچ بهانه‌ای ابرای تغییر قیمت ندارند.

وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان در اواخر سال ۹۲، اظهار داشت: در این سند در طرح عمده برای اجرا توسط سازمان‌های توسعه‌ای با کمک بخش خصوصی به امضا رسید. یکی از این طرح‌ها، احداث یک کارخانه فولاد در منطقه آزاد چابهار بود که قرارداد اجرایش امروز با یک پیمانکار ایرانی به امضا رسید.

نعمت زاده، ارزش قرارداد احداث پتروشیمی مکران را ۱۳۰ میلیون یورو عنوان کرد و گفت: بخشی از این سرمایه توسط سرمایه‌گذاران و بخشی دیگر از صندوق توسعه مالی تامین خواهد شد. البته زمان اجرای این قرارداد ۳۰ ماه است ولی امیدواریم مجریان طرح، آن را در مدت ۲۴ ماه اجرایی کند.

وی گفت: کامل نبودن زنجیره تولید فولاد و مواد اولیه لازم برای آن باعث شده است که سنگ‌آهن به صورت خام صادر شود و سعی می‌کنیم طی یکی، دو سال این زنجیزه تکمیل شود.

وزیر صنعت با اشاره به تولید ۱۸ میلیون تن محصول نهایی فولاد در سال گذشته، گفت: امیدواریم این رقم طی سال جاری به ۱۹ میلیون تن برسد.

همچنین اکبر ترکان، دبیر شورای عالی منطقه آزاد در خصوص سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد برای تولید خودرو گفت:‌ این مسئله در حال پیشروی است و شرط ما برای تولید خودرو در مناطق آزاد، داخلی‌سازی ۵۱ درصدی و صادرات ۳۰ درصدی است.

کد خبر 2762112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha