۱۲ خرداد ۱۳۹۴، ۲۰:۲۷

اعتصامی خبر داد:

۲.۸ میلیون نفر در کشور مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند

۲.۸ میلیون نفر در کشور مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند

خرم آباد - معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور تعداد مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی را حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر برشمرد.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور اعتصامی عصر سه شنبه در کارگاه آموزشی با موضوع "گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی با تاکید بر بیمه و تامین اجتماعی" به ارکان اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و اظهار داشت: حفظ نیروی انسانی به عنوان شرط اصلی در اقتصاد مقاومتی بوده که توجه به آن می تواند باعث کاهش هزینه های درمان شود.

وی تعداد مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی را حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر برشمرد و بیان داشت: اعتبارات بخش بازنشستگان ۱.۵ میلیارد تومان بود که سال گذشته به هفت میلیارد تومان رسید.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور از هدف گذاری این سازمان برای اعزام ۲۵ هزار مستمری بگیر به مشهد مقدس طی امسال خبر داد و افزود: تا امروز حدود ۱۱ هزار نفر از مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی به مشهد مقدس مشرف شده اند که این به معنای حمایت دولت از نیروی انسانی است.

شکل گیری اقتصاد مقاومتی نیازمند اصلاح قوانین

اعتصامی با بیان اینکه شکل گیری اقتصاد مقاومتی در هر کشور نیازمند اصلاح قوانین و ساختارهاست عنوان کرد: قوانینی که اکنون در سازمان تامین اجتماعی تدوین می شود منافع شرکای اجتماعی را کمتر دیده است.

وی یادآور شد: در لرستان شرایط اقتصادی طوری نیست که بخشنامه ها بتواند به صورت تنبیهی اجرا شود و الزامی ندارد سازمان تامین اجتماعی بخش نامه ها را برای همه استان ها یکسان سازی کند لذا اصلاح قوانین در این حوزه ضرورت دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور تصریح کرد: مطابق یکی از اصول اقتصاد مقاومتی سازمان تامین اجتماعی می تواند بخشی از منابع حاصل از هدفمندی یارانه ها را برای تقویت پوشش بیمه ای و تامین هزینه های سلامت در راستای کاهش سهم پرداخت از جیب بیمه شدگان استفاده کند.

اعتصامی با اشاره به اینکه پرداخت یارانه بزرگترین خیانت به مردم بوده و اصلاح نظام پرداخت یارانه یک ضرورت در کشور است، اظهار داشت: اگر ۱۱ میلیون نفر از دریافت یارانه حذف شوند برای هر پایان نامه فوق لیسانس چهار میلیون تومان بلاعوض و برای هر پایان نامه دکترا مبلغ هشت میلیون تومان می توان به دانشجو پرداخت کرد که با این کار وضع کشور از لحاظ تولید دانش ارتقاء می یابد.

در کشور نسبت بسیار خطرناک بیمه ای وجود دارد

وی حمایت از تولید ملی و داخلی را از دیگر ارکان اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: افزایش جمعیت تحت پوشش، الحاق گروه های بیمه ای جدید، افزایش دریافت وصول مطالبات معوق از کارفرمایان و افزایش منابع سازمان از نتایج مفید حمایت از تولید ملی و محصولات داخلی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور با اشاره به اینکه نسبت پرداخت کننده حقوق بیمه به مستمری بگیر در دنیا به طور متوسط عدد ۹ است اضافه کرد: این نسبت در کشور ما به پنج رسیده است لذا در کشور نسبت بسیار خطرناک بیمه ای وجود دارد.

اعتصامی لرستان را سومین استان به لحاظ تولید آبزی در کشور دانست و بیان داشت: حمایت از تولید ملی باعث رونق شرکت های زیرمجموعه شستا و حصول سود عملیاتی می شود.

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی می تواند یکی از تاثیرگذارترین بنگاه های اقتصادی در عرصه سرمایه گذاری کشور محسوب شود عنوان کرد: تمام سرمایه گذاری های سازمان تامین اجتماعی باید با اصول حاکم بر سرمایه گذاری در صندوق های بیمه ای منافات نداشته باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور تقویت و حمایت از اقتصاد دانش بنیان را از اصول اساسی اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: سازمان تامین اجتماعی می تواند با رصد تحولات علمی و با استفاده از نظرات نخبگان راهکارهای مناسبی برای تحقق اهداف استراتژیک خود منطبق بر سند چشم انداز پیدا کرده و از این طریق پایداری اقتصادی صندوق را فراهم آورد.

اعتصامی با بیان اینکه تنها دو درصد پایان نامه های دانشگاه تربیت مدرس کاربردی شده اند اضافه کرد: اگر سایر دانشگاه ها نیز اینگونه باشند که هستند این موضوع بزرگترین خطری است که کشور با آن مواجه است یعنی تحقیقات ما به فرایند تولید علمی و ثروت ملی کشور ربطی ندارند در صورتیکه دانشگاه باید در خدمت تولید ملی باشد.

سازمان تامین اجتماعی دارای بالاترین جریان مالی در کشور

وی به برنامه های سازمان تامین اجتماعی در قبال بندهای ابلاغی سیاست اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و اظهار داشت: تامین شرایط و فعال سازی تمامی امکانات و منابع مالی و سرمایه های انسانی به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت های اقتصادی از برنامه های این سازمان هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور با تاکید بر اینکه نگاه کارآفرینی و خلاقیت بایستی در کشور حاکم شود عنوان کرد: سازمان تامین اجتماعی وظیفه خود می داند از سرمایه انسانی در راستای پیشبرد و ایجاد نوآوری در صنایع مختلف حمایت کند.

اعتصامی افزود: رشد بهره وری در اقتصاد، ایجاد بستر مناسب برای رقابت بین مناطق و استان ها، به کار گیری ظرفیت های مختلف و توانمند سازی نیروی کار می تواند باعث افزایش فرهنگ کار و تولید در کشور شود.

وی یادآور شد: سازمان تامین اجتماعی کشور دارای بالاترین جریان مالی در کشور بوده که این جریان مالی خود متاثر از اقتصاد داخلی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور اضافه کرد: استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندی یارانه ها می تواند باعث افزایش، تولید، اشتغال و بهره وری شود.

دستگاه های اجرایی فاقد ادبیات بین المللی هستند

اعتصامی با اشاره به اینکه ما در زندگی خود مهندسی هزینه نداریم بیان داشت: سیستم مهندسی هزینه در سبد کالایی مردم کشور وجود ندارد و علت آن اتکا به اقتصاد نفت است.

وی ادامه داد: کشور چین یک میلیارد و ۴۸۰ میلون نفر را با اقتصاد درونی اداره می کند و با کلاه گذاشتن سر ملت ما و ارائه جنس بنجل با دلارهای نفتی اقتصاد خود را بالا برده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور افزایش تولید داخلی نهاده ها و کالاهای اساسی و مدیریت مصرف و مهندسی هزینه با تاکید بر اجرای سیاست های کلی اصلاح الگوی مصرف را از دیگر برنامه های سازمان تامین اجتماعی در قبال سیاست های اقتصاد مقاومتی دانست.

اعتصامی با بیان اینکه نمی شود علی رغم تاکید مقام معظم رهبری بر استفاده از کالای داخلی تمام بیلبوردها تبلیغ کالاهای خارجی باشد، تصریح کرد: حمایت همه جانبه از صادرات و مشوق های صادراتی متناسب با ارزش افزوده از برنامه های سازمان تامین اجتماعی است.

وی عنوان کرد: برای برخورداری از فرصت های بین المللی لازم است ادبیات بین الملل داشته باشیم که متاسفانه دستگاه های اجرایی کشور فاقد این ادبیات هستند.

تولید صیانتی یک تولید اثر گذار است

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور بر ضرورت ایجاد ساختارهای منطقه ای بین المللی تاکید کرد و گفت: سازمان تامین اجتماعی از سال گذشته ارتباط نزدیکی با نهادهای بین المللی تامین اجتماعی برقرار کرده است و به دنبال ارتباطات عملیاتی و تولیدی است.

اعتصامی اظهار داشت: تکمیل زنجیره ارزش افزوده صنعت نفت و گاز، توسعه تولید کالاهای دارای بازدهی بهینه و بالا بردن صادرات برق، محصولات پتروشیمی و فرآورده های نفتی با تاکید بر برداشت صیانتی از منابع از دیگر اقدامات سازمان تامین اجتماعی در راستای سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی بوده است.

وی یادآور شد: امروز جمهوری اسلامی ایران نیازمند روزانه ۳۰۰ میلیون متر مکعب تزریق به چاههای نفت بوده تا گاز ترش به گاز شیرین تبدیل شود و لایه های آهکی نفت به چاه نفت تبدیل شود بنابراین تولید صیانتی یک تولید اثر گذار است.

کد خبر 2767283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha