به گزارش خبرنگار دين و انديشه مهر در مشهد، محمد رضا حشمتي، مشاور فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در سومين همايش تجليل از خادمان قرآن و مسجد ضمن با بيان مطلب فوق اظهار داشت: برنامه ريزي اصولي و پايه گذاري فرهنگ ولايي بايد از سوي چند متولي صورت گيرد كه سازمان تبليغات اسلامي و سازمان اوقاف و امور خيريه بهترين متوليان براي انجام اين كار هستند.
وي دفاع از فرهنگ ديني اسلام را نيازمند نيروي انساني دانست و افزود:به سفارش قرآن كريم كساني كه قرآن تلاوت مي كنند و افرادي كه به تزكيه مي پردازند، بهترين نيروي انساني براي حفظ و حمايت دين به حساب مي آيند.
دبير ستاد عالي كانون فرهنگي هنري مساجد كشور تصريح كرد: براي انجام هر برنامه اي به صرف هزينه است، ولي متاسفانه در جامعه ما هزينه كمي به كتاب خدا و فعاليتهاي مربوط به آن اختصاص داده شده است كه با كم كردن بسياري هزينه هاي تشريفاتي در كشور مي توان زمينه گسترده اي را جهت كتابت قرآن و نشر فرهنگ قرآني در كشور فراهم آورد.
وي در ادامه افزود: توجه و اهتمام عمومي نيز به قرآن كم است، ما با فضاي قرآني فاصله زيادي داريم . براي ظهور فرهنگ قرآني در جامعه بايد رفتارها، صحبتها و برخوردهاي افراد جامعه نيز قرآني باشد تا بتوانيم به داشتن جامعه اي با فضاي قرآني و معطر به شميم قرآن بباليم.
در ادامه مراسم محمد حسين عبداللهي، مسئول دبيرخانه هاي كانون مساجد خراسان رضوي به استقبال و فعاليت 9 هزار مسجد در سطح خراسان رضوي از طرح تلاوت نور اشاره و تصريح كرد: در سطح مشهد در بيش از 400 مسجد طرح تلاوت نور اجرا مي شود و علاوه بر آن 26 مركز نظامي، 12 اداره و سازمان و 14 مدرسه دانشگاه و مركز قرآني نيز به همت كانونهاي مساجد در حال برگزاري طرح تلاوت نور هستند.
وي افزود: دبيرخانه كانونهاي فرهنگي مساجد، سال گذشته حدود 2 هزار جلد قرآن طرح تلاوت نور را در بين شركت كنندگان توزيع نمود و امسال نيز آمادگي توزيع بيش از 2 هزار جلد ديگر قرآن را نيز دارد.
در اين مراسم ضمن تجليل از مفسران قرآن و در سطح خراسان رضوي و امامان جماعتي كه بيشترين همكاري را با كانونهاي مساجد داشته اند از 14 برگزيده فراخوان شعر مسجد نيز تقدير به عمل آورد.
نظر شما