حسین آزادپور مدیر تولید بازی رایانهای «مقاومت خرمشهر» در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این بازی در قالب پنج مرحله طراحی شده که هر مرحله آن از ویژگی خاصی برخوردار است که به خاطر ارتقای کیفیت بازی و اعمال تغییرات پیشنهادی از سوی بنیاد ملی بازیهای رایانه ای این بازی با تاخیر زمانی یکساله وارد بازار خواهد شد.
مدیر پروژه بازی مقاومت خرمشهر افزود: بازی، مرحله آزمایش و بازنگری را سپری کرده و قرار بود خردادماه و همزمان با آزادسازی خرمشهر وارد بازار شود اما چنین اتفاقی نیفتاد و من فکر میکنم کار انتشار تا پایان تابستان و حتی بیشتر به طول انجامد.
این بازی به نویسندگی محمدرضا عابدی و مدیریت حسین آزادپور در شرکت شیوا پرداز کرمان ویژه گروههای سنی نوجوان و جوان ساخته شده است.
بازی رایانهای مقاومت خرمشهر در سبک بازی اکشن سوم شخص، دوربین نمای بالا و با موضوع توجه به داستان دفاع و درگیری های مستقیم با دشمن عراقی تولید شده است.
ایده داستان بازی از دفاع و مقاومت مردمی خرمشهر در روزهای آغازین جنگ تحمیلی در این شهر گرفته شده است بر اساس اعلام دست اندرکاران ساخت بازی رایانه ای مقاومت خرمشهر، ایده گیم پلی این اثر به شکل مستقیم بازی بوده و مشابه خارجی ندارد.
آزادپور در پاسخ به اینکه کودک و نوجوانی که جنگ را درک نکرده چه ذهنیت و تصوری از مقاومت مردم خرمشهر دارد گفت: جنگ، بخش مهمی از تاریخ معاصر ماست و ما باید این گروه سنی را با تاریخ خود آشنا کنیم. ضمن اینکه بازیهای اکشن، بسیار پرمخاطب هستند؛ چه بهتر که محتوای این بازیها به گونهای باشد که بچهها را با بخشی از تاریخشان آشنا میکند.
بر این اساس، شخصیت های بازی رایانه ای مقاومت خرمشهر را رضا (جوانی که از نیروهای نظامی است که به خرمشهر آمده است)، عباس(جوان شوخ سرزنده خرمشهری)، سید محمود (یکی از بزرگان منطقه خرمشهر) و سرتیپ ماجد (افسر ارشد عراقی در منطقه) شکل می دهند.
داستان بازی روایتی از مقاومت مردمی خرمشهر در روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی است، در این بازی رشادت و دفاع مردم خرمشهر در ۳۴ روز اول جنگ تحمیلی روایت میشود و کاربر باید در هرمرحله از بازی اهداف خاصی را دنبال کند.
نظر شما